Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Photinia kunstpaneel - 50x50 cm

Korting
38 %
Oorspronkelijk
€ 16
Alleen vandaag
€ 9,89 met VAT
€ 8,17 zonder BTW
684 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 24 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Photinia in het Slowaakse Červienka is een gestaag groene compacte struik die 2-3 m groot wordt. De bladeren zijn glanzend donkergroen. Ze zijn het mooist als ze ontkiemen, wanneer de jonge bladeren een heldere bordeauxrode kleur krijgen. Photinia is een felrode cultivar van fotinia met langwerpige bladeren. De toppen van de scheuten zijn vooral in het vroege voorjaar felrood, dus na de winter brengen ze al snel veel kleur in de tuin. Photinia valt niet. Hij bloeit met aromatische witte bloemen die minder opvallen. Het groeit tot een hoogte en breedte van ongeveer 2-3,5 m. Geschikt voor siertuinen als dominant kenmerk en in haaglijnen. Het gedijt op alle locaties. In de eerste jaren is de struik vrij dun en later verdikt de vertakking zodat deze volledig dekkend is.

Voorval

Het natuurlijke verspreidingsgebied van deze soorten is beperkt tot het warme Klein-Azië, van de Himalaya in het oosten tot Japan en in het zuiden tot India en Thailand. Photinia moet worden beschermd tegen de koude en droge wind van de winter. Het geeft de voorkeur aan vochtige, goed doorlatende grond op een zonnige standplaats. Het is vorstbestendig, bestand tegen temperaturen tot -20°C.

Parameters:

Ons kunst Photinia paneel meet 50x50 cm . Het is een dicht paneel van groene bladeren, sommige aan het einde bordeauxrood gekleurd. De bladeren zijn van verschillende grootte, waardoor ze een dichte natuurlijke indruk krijgen. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof met UV-bescherming , waardoor hij niet alleen geschikt is voor binnen maar ook voor buiten . Het draagframe van elk paneel bestaat uit onderdelen van PE-materiaal in de afmeting 25x25 cm. De losse onderdelen zijn aan de randen aangevuld met verbindingsclips voor een eenvoudige aansluiting op de gewenste maat. Het basispaneel bestaat altijd uit 4 delen, dus de totale afmeting van het bestelde paneel is 50x50 cm. Aan de achterkant van elk paneel bevindt zich een kunststof rooster, dat de installatie vereenvoudigt, evenals het recht snijden van het paneel op de gewenste maat, die u kunt aanpassen.

Plaats

Photinia kunstmatig paneel is een imitatie van natuurlijke vegetatie, zeer geschikt om te gebruiken als kunsthek. In tegenstelling tot hagen is deze nagenoeg onderhoudsvrij en de perfecte decoratie voor uw muren, zowel thuis als op kantoor. U kunt de kunsthaag ook gebruiken om het uitzicht af te dekken, bijvoorbeeld op het balkon of terras. De onderdelen zijn eenvoudig met een schaar op de gewenste maat te verstellen. Door middel van geïntegreerde gaten en clips worden de onderdelen met elkaar verbonden, zodat oneindig grote aaneengesloten vlakken kunnen worden gecreëerd. Zeer eenvoudige installatie.

Combinaties

Het kunstpaneel is geschikt voor zowel buiten als binnen. Dit paneel heeft veel praktische voordelen. Als je het paneel als schutting op de achterkant van het paneel wilt gebruiken, raden we aan om een schaduwnet te plaatsen om de doorzichtigheid van je schutting te vergroten. Je kunt het Photinia kunstpaneel in het interieur aan de muur bevestigen en andere ingezette planten toevoegen. De rode Anthurium, die een onderscheidend element zou zijn, zou heel mooi uitkomen op een groene achtergrond. Als je wordt gevraagd om dit paneel nog meer te diversifiëren, voeg dan de bloemen van Orchids en Varens toe, het resultaat zal boven verwachting zijn.

Parameters:

Productcode 30001
Breedte 50 cm
Lengte 50 cm
UV bescherming Ja

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!