Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstbloemenpaneel Shefler - 100x100 cm

Korting
17 %
Oorspronkelijk
€ 97,59
Alleen vandaag
€ 81 met VAT
€ 66,94 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Een zeer populaire kunsthaag in de stijl van een prachtige Šefler plant wordt gemaakt in het formaat 100x100 cm. Het hek is vooral populair vanwege de diversiteit aan bladeren. De premium kunststoffen die bij de productie worden gebruikt, zorgen voor de hoogst haalbare kwaliteit die op de markt verkrijgbaar is. Kunsthagen worden zowel voor binnen als buiten gebruikt. Door zijn veelzijdigheid en groene uitstraling kan de kunsthaag gebruikt worden als decoratie, maar ook ter bescherming van de privacy. De bladeren van deze kunstmat hebben natuurlijke nerfdetails en zijn gemaakt van verschillende groentinten en bladgroottes. Het hele hek ziet er daardoor erg realistisch uit. Veelvoorkomende toepassingen van kunstmatige omheiningen zijn voornamelijk decoratieve omheiningen van muren, terrassen en dergelijke. Dankzij een kunsthaag wordt een gewone muur of schutting weer natuurlijk. Dankzij de relatief grote bladeren zorgt zonlicht voor een prachtig schaduweffect. Het unieke van deze kunsthaag wordt toegevoegd door kleine planten in verschillende tinten groen. U kunt de kunsthaag ook gebruiken om het uitzicht af te dekken, bijvoorbeeld thuis op het terras. Het hek heeft minimaal onderhoud nodig. De montage is heel eenvoudig - klik gewoon de delen van de matten in elkaar. U kunt de schaar gebruiken om het hek op de gewenste maat te knippen. Kunstmatten kunnen zonder gereedschap worden ingeklikt en op elke gewenste ondergrond worden bevestigd. Zo krijg je een mooie groene muur van een haag op maat. Draai het paneel vast met de schroeven in het juiste formaat, de juiste maat en type gekleurde schroef bestel je eenvoudig in onze online winkel. U kunt de kunstmatten zonder gereedschap in elkaar klikken en op elke gewenste ondergrond bevestigen. Zo krijg je een realistische muur van een haag op maat. De juiste maat en type gekleurde schroef bestel je eenvoudig in onze webshop. Met een dichtheid van 99% is deze kunsthaag een relatief dichte kunsthaag. Voor een nog mooier effect raden wij aan om aan beide zijden van de schutting een kunsthaag te monteren. Dit hekwerk wordt gekenmerkt door een hoge weerstand tegen UV-straling. De donkere en lichtgroene kleur staat garant voor een perfect echt mat effect. Voor het maken van deze groentemat is één mix van bladeren gebruikt. (gras, varen)

Parameters:

Productcode 7385
Land van herkomst Nederland

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!