Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstloofpaneel Buxus - 50x50 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 15
Alleen vandaag
€ 8,89 met VAT
€ 7,35 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

De kunstbuxus buxus 50 x 50 cm is een van de best verkochte kunsthagen in Nederland en België. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof met een gepatenteerde Nano-UV blocker. Buiten in de zon blijven de kleuren zeker 8 jaar mooi groen. De bladeren blijven extreem flexibel en in de juiste vorm. Het hek is ontworpen voor gebruik binnen en buiten. Dit ruige donkere hek bestaat uit takken van 4 centimeter lang. Deze hebben bladeren met een diameter van 1 centimeter met aan de uiteinden een lichtgroene vlek. De bladeren hebben een natuurlijke nerf, zijn gemaakt in verschillende maten en zijn in verschillende tinten groen. Toepassing kunsthaag: U kunt dit kunsthek ook gebruiken als wanddecoratie of om het uitzicht op het terras te bedekken. Het hek heeft minimaal onderhoud nodig. De montage is heel eenvoudig - een simpele klik van de delen van de matten 50 x 50 cm naar elkaar toe. U kunt de schaar gebruiken om het hek op de gewenste maat te knippen. Kunstmatten kunnen zonder gereedschap worden ingeklikt en op elke gewenste ondergrond worden bevestigd. Zo krijg je een mooie groene muur van een haag op maat. Schroef het hekwerk eenvoudig overal in het formaat en formaat van uw keuze met de schroeven waar u maar wilt. De maat en het type gekleurde schroef kunt u eenvoudig bestellen in onze online winkel. Ook in het interieur kunt u kunstmatten decoratief aan de muur bevestigen. Het Buxus kunsthek is iets donkerder en kan je decoratief aan de muur in het interieur bevestigen en verder aanvullen met andere ingezette planten. Het hekwerk is speciaal voorzien van brandvertragend materiaal. De bladeren en mat van kunsthaag zijn gemaakt van duurzaam vlamvertragend materiaal. Dit is niet het geval bij een geïmpregneerde kunsthaag, die vervolgens wordt ingespoten met een vlamvertrager. De vuurvaste stof wast de regenbui van de bladeren. Buxus bestaat uit takken met een lengte van 4 cm. Deze hebben bladeren van 1 cm doorsnede met aan de uiteinden een lichtgroene vlek. De bladeren hebben een natuurlijke nerf, zijn gemaakt in verschillende maten en zijn in verschillende tinten groen. Dit alles leidt tot een zeer realistische uitstraling. De mat kan compact aan de muur worden bevestigd. Een kunsthaag kunt u plaatsen waar u maar wilt. (muren, plafond, schuine daken en zelfs op ronde ondergronden) Dit hekwerk kenmerkt zich door een hoge weerstand tegen UV-straling en 99% bladdichtheid. De mooie groene kleur garandeert het perfecte echte effect van de mat. Voor de productie werd één type plaat gebruikt.

Parameters:

Productcode 7345
Land van herkomst Nederland

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!