Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Laurier kunstpaneel - 50x50 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 15
Alleen vandaag
€ 8,89 met VAT
€ 7,35 zonder BTW
1341 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 24 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Laurel of Laurel is een groenblijvende boom of struik van de Laurel-familie. Het komt uit warme gebieden. De bladeren zijn relatief hard, leerachtig, langwerpig, lancetvormig tot ovaal. Ze zijn 10 - 50 mm lang en 20 - 50 mm breed. Ze hebben verhoogde en karakteristiek golvende randen. Het gezicht van de bladeren is donkerder dan het omgekeerde. Hij bloeit van maart tot april, heeft witte, gele tot blauwrode bloemen. Het is licht aromatisch, heeft een bittere tot hete smaak.

Voorval

De laurierboom groeit oorspronkelijk in het oostelijke deel van de Middellandse Zee, maar wordt al lang gekweekt in Noord-Europa en Amerika. Hij werd een symbool van de wijsheid en glorie van de Grieken en Romeinen, die koningen, dichters, Olympische kampioenen en zegevierende generaals kroonden met kransen van zijn gladde leerachtige bladeren. Hoewel er verschillende soorten laurier zijn, wordt in de keuken alleen Laurus nobilis, verse en gedroogde bladeren, gebruikt.

Parameters:

Ons Laurel paneel heeft een afmeting van 50x50 cm , het is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal met UV-bescherming . De bladeren op dit paneel zijn gevlekt van donker naar lichtgroen, wat bijdraagt aan hun mooie uiterlijk. Het draagframe van elk paneel bestaat uit onderdelen van PE-materiaal in de afmeting 25x25 cm. De losse onderdelen zijn aan de randen aangevuld met verbindingsclips voor een eenvoudige aansluiting op de gewenste maat. Het basispaneel bestaat altijd uit 4 delen, dus de totale afmeting van het bestelde paneel is 50x50 cm. Aan de achterkant van elk paneel bevindt zich een kunststof rooster, dat de installatie vereenvoudigt, evenals het recht snijden van het paneel op de gewenste maat, die u kunt aanpassen.

Plaats

Dankzij de UV-bescherming kan ons kunstmatige Vavrín-paneel zowel binnen als buiten worden geplaatst. Als je besluit om het binnen te plaatsen, kan ons paneel heel gemakkelijk aan de muur worden geplaatst en zo een lege ruimte in je huis of op het balkon vullen. Maar als u een tuin heeft, kunt u deze als goede vervanging voor een haag gebruiken. De verticale wand wordt niet alleen tegen de wanden geplaatst, maar vaak ook in de ruimte, bijvoorbeeld voor de optische indeling.

Combinaties

Verlang je naar een levende groene muur en kom je er niet uit? We hebben een simpele oplossing voor je. Met ons kunstmatige paneel Vavrín zullen we u in staat stellen uw droom te vervullen. Het valt heel mooi op met zijn bladeren in verschillende tinten groen, of het is mogelijk om meerdere soorten planten te verwerken met meer kleurrijke bladeren, b.v. Met Calladium, Dieffenbachia of Fitonia haal je een uniek decor in je interieur.

Parameters:

Productcode 30003
Breedte 50 cm
Lengte 50 cm
UV bescherming Ja

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!