Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstpaneel Rozemarijn - 50x50 cm

€ 13,90 met VAT
947 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 3 februari
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Rozemarijn behoort tot de Lamiaceae-familie en is lange tijd een belangrijke medicinale plant geweest. Thee gemaakt van rozemarijnbladeren werd ooit gebruikt om zenuwen te kalmeren en het geheugen te versterken, en de bladeren worden ook gebruikt in de parfumerie en gastronomie. Sinds 1584 wordt rozemarijn gebruikt als symbool om belangrijke gebeurtenissen zoals begrafenisceremonies en bruiloften te herdenken. Rozemarijn is altijd een groene dicht vertakte struik, die 75 - 150 cm hoog wordt. Het heeft kleine roze of blauwviolette bloemen die uit de groef van de bladeren groeien. Hij bloeit van juni tot augustus, soms voor de tweede keer in de vroege herfst. Zijn korte en smalle felgroene bladeren lijken op een naald. Ze zijn lineair, grijsgrijs op de rug, donkergroen op het gezicht. Wanneer ze worden geplet, ruiken de vingers intens.

Voorval

Hoewel rozemarijn oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied kwam, wordt het nu in andere delen van onze aardbol gekweekt als sier- of medicinale plant en specerij.

Rozemarijn werd in de 15e eeuw in Europa gekweekt. Het werd gebruikt als wierook en werd gebruikt om geuren en oliën te maken. In de Middeleeuwen was het een symbool van maagdelijkheid en later werd het een symbool van liefde en trouw. Dit waren de belangrijkste redenen waarom rozemarijn een onderdeel is van huwelijksdecoraties, zelfs tegenwoordig wordt er een veer vastgemaakt. De geschiedenis van Rosemary gaat terug tot voor Shakespeare. De oude Egyptenaren, Romeinen en Grieken beschouwden het als een heilig kruid en het werd vaak gebruikt om de lucht te zuiveren en de verspreiding van ziekten te voorkomen.

Parameters:

Ons kunstpaneel Rosemary is een prachtige natuurlijke groene kleur, met een afmeting van 50x50 cm . De twijgen met kleine blaadjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof met UV-bescherming . Het ziet er heel luchtig uit. Het draagframe van elk paneel bestaat uit onderdelen van PE-materiaal in de afmeting 25x25 cm. De losse onderdelen zijn aan de randen aangevuld met verbindingsclips voor een eenvoudige aansluiting op de gewenste maat. Het basispaneel bestaat altijd uit 4 delen, dus de totale afmeting van het bestelde paneel is 50x50 cm. Aan de achterkant van elk paneel bevindt zich een kunststof rooster, dat de installatie vereenvoudigt, evenals het recht snijden van het paneel op de gewenste maat, die u kunt aanpassen.

Plaats

Het kunstleefpaneel Rozmarín is ook een zeer goede basis voor een kunstgroene wand voor binnen en buiten . Hij is een geweldige helper voor nieuwsgierige buren. Je installeert het paneel op een balkon of schutting en creëert zo een prettig scherm van een storende straat. Het voordeel van een kunsthaag is een zeer realistisch ontwerp, vaak onherkenbaar van het natuurlijke origineel, zeer eenvoudige installatie op een bestaand gaas of muur en vrijwel geen onderhoud achteraf.

Combinaties

Kunstrozemarijnpanelen kunnen decoratief aan de muur in het interieur worden bevestigd. Vul ze aan met andere planten zoals verschillende soorten vetplanten , varens of bloeiende planten zoals rozen , petunia's , je creëert een prachtig beeld dat elk oog zal trekken.

Parameters:

Productcode 30005
Breedte 50 cm
Lengte 50 cm
UV bescherming Ja

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!