Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstloofpaneel Buxus - 50x50 cm

Korting
38 %
Oorspronkelijk
€ 13
Alleen vandaag
€ 8,09 met VAT
€ 6,69 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

De kunstbuxus buxus 50 x 50 cm is een van de best verkochte kunsthagen in Nederland en België. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof met een gepatenteerde Nano-UV blocker. Buiten in de zon blijven de kleuren minimaal 8 jaar fris groen. De bladeren blijven extreem flexibel en in de juiste vorm. Het hek is ontworpen voor gebruik binnen en buiten. De bladeren zijn tot in detail uitgewerkt en uitgevoerd in verschillende groentinten en maten. Het hek ziet er erg realistisch uit. Toepassing kunsthaag: U kunt dit kunsthek ook gebruiken als wanddecoratie of om het uitzicht op het terras te bedekken. Het hek heeft minimaal onderhoud nodig. De montage is heel eenvoudig - klik gewoon de delen van de matten in elkaar. U kunt de schaar gebruiken om het hek op de gewenste maat te knippen. Kunstmatten kunnen zonder gereedschap worden ingeklikt en op elke gewenste ondergrond worden bevestigd. Zo krijg je een mooie groene muur van een haag op maat. Schroef het hekwerk eenvoudig overal in het formaat en formaat van uw keuze met de schroeven waar u maar wilt. De maat en het type gekleurde schroef kunt u eenvoudig bestellen in onze online winkel. Ook in het interieur kunt u kunstmatten decoratief aan de muur bevestigen. Het Buxus kunsthek is iets donkerder en kan je decoratief aan de muur in het interieur bevestigen en verder aanvullen met andere ingezette planten. Het hekwerk is speciaal voorzien van brandvertragend materiaal van brandklasse C. De bladeren en mat van kunsthaag zijn gemaakt van duurzaam vlamvertragend materiaal. Dit is niet het geval bij een geïmpregneerde kunsthaag, die vervolgens wordt ingespoten met een vlamvertrager. De vuurvaste stof wast de regenbui van de bladeren. Specifieke kenmerken van kunsthagen: Transparantie is minder dan 5%, relatief dicht in vergelijking met andere soorten. Door de relatief grote bladeren zijn er kleine openingen tussen sommige bladeren. De donkergroene kleur en het dikke blad zorgen voor een mooie afwisseling, wat van een afstand een mooi beeld geeft. Met verschillende tinten groen en meer dan vijf maten en vormen van bladeren ziet de kunsthaag er zeer realistisch uit. Kunsthagen zijn niet te vergelijken met kunstmatten in een ambachtswinkel. Het verschil zit in het materiaal, onze matten zijn gemaakt van duurzaam PP (polypropyleen). De lakens zijn gemaakt van polyester, dat veel in kleding wordt gebruikt. Deze mat heeft dan ook veel praktische voordelen. Het vereist geen frequente reiniging en dergelijke. Geen snoei meer en geen zorgen dat de plant gaat overgroeien. De mat is slechts 5 cm dik en kan daardoor compact aan de muur worden bevestigd. Een kunsthaag kunt u plaatsen waar u maar wilt. (muren, plafond, schuine daken en zelfs op ronde ondergronden) Dit hekwerk kenmerkt zich door een hoge weerstand tegen UV-straling en 99% bladdichtheid. De donkergroene kleur garandeert het perfecte echte effect van de mat. Voor de productie werd één type plaat gebruikt.

Parameters:

Productcode 7347
Land van herkomst Nederland

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!