Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstpaneel Ivy - 50x50 cm

Korting
9 %
Oorspronkelijk
€ 12
Alleen vandaag
€ 10,90 met VAT
€ 9,01 zonder BTW
1032 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 8 december
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Klimop is een groenblijvende klimplant die na verloop van tijd houtachtig wordt. Het is een plant die typisch is voor bosbedekking. Het is een van de meest veeleisende en tegelijkertijd resistente planten. Het laat geen bladeren vallen voor de winter. Daarom is het vaak een onderdeel van de herfst- en kerstversiering. Het voordeel is dat klimop nog steeds een groene plant is. Het is dan ook een van de meest gewilde klimbomen. Creeper Ivy is ook een van de beste luchtreinigers. Het nadeel van klimop is dat het constant wortels creëert en, als het zich op de gevel van het huis bevindt, het metselwerk breekt. Klimop is giftig in grotere doses. Het meest giftige deel van de plant zijn de bessen. Deze vormen een bron van inkomsten voor vogels. Het is de thuisbasis van vele soorten insecten.

Voorval

Herkomst en verspreiding: Klimop komt waarschijnlijk uit Europa. Tegenwoordig groeit hij in Europa en Azië en is hij geïntroduceerd in Noord-Amerika. Het is zeer wijdverbreid in schaduwrijke bossen, waar het boomstammen klimt. Hij geeft de voorkeur aan halfschaduw boven schaduw. Klimop gedijt goed in vochtige, humusrijke grond. Gebruik in cosmetica: Cosmetica gebruikt voornamelijk de effecten van alfa-hederine om wallen te verwijderen. Het gestabiliseerde klimopextract wordt aangebracht in de vorm van crème en andere cosmetica.

Parameters:

Ons kunstmatige klimoppaneel is 50 cm breed en 50 cm lang . Het is een dicht paneel met bladeren van verschillende groottes van donkere en lichtgroene kleur. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof met UV-bescherming , waardoor hij niet alleen geschikt is voor binnen maar ook voor buiten . Het draagframe van elk paneel bestaat uit onderdelen van PE-materiaal in de afmeting 25x25 cm. De losse onderdelen zijn aan de randen aangevuld met verbindingsclips voor een eenvoudige aansluiting op de gewenste maat. Het basispaneel bestaat altijd uit 4 delen, dus de totale afmeting van het bestelde paneel is 50x50 cm. Aan de achterkant van elk paneel bevindt zich een kunststof rooster, dat de installatie vereenvoudigt, evenals het recht snijden van het paneel op de gewenste maat, die u kunt aanpassen.

Plaats

Kunsthaag Klimop is een van de meest populaire kunsthagen. Dankzij onze replica wordt een matte muur of schutting heel interessant. Een kunsthaag is een imitatie van natuurlijke vegetatie. In tegenstelling tot levende struiken groeien kunsthagen niet en hebben ze geen onderhoud nodig. De montage is heel eenvoudig, de afzonderlijke 50 x 50 panelen worden met een simpele klik met elkaar verbonden. U kunt elk oppervlakteformaat aansluiten en met een huishoudschaar op de gewenste maat knippen. U krijgt een realistische kunstmuur van klimop op maat gemaakt.

Combinaties

Het kunstlevende paneel Ivy is ook een zeer goede basis voor een kunstmatige verticale tuin binnen en buiten. U kunt het kunstpaneel in het interieur aan de muur bevestigen en andere planten toevoegen, die u eenvoudig aan het paneel kunt bevestigen en zo de ideale compositie naar uw idee kunt creëren. U kunt meerkleurige of eenkleurige planten toevoegen, ideaal zijn varens of vetplanten, die u kunt kiezen uit ons brede aanbod. Creëer uw eigen groene oase in huis volgens uw ideeën van prachtige kunstmatige klimoppanelen, waar u het hele jaar door plezier van zult hebben. Wij bieden verschillende soorten kunstpanelen aan, daarnaast bieden wij u in onze online winkel ook de juiste schroeven en pluggen zodat deze eenvoudig en correct gemonteerd kunnen worden. Zie onze accessoires pagina.

Parameters:

Productcode 30007
Breedte 50 cm
Lengte 50 cm
UV bescherming Ja

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!