Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstboom Philodendron 140 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 180
Alleen vandaag
€ 109 met VAT
€ 90,08 zonder BTW
30 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 24 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Philodendron is een groot geslacht van bloeiende planten in de familie Araceae . Philodendron is een thermofiele plant. Philodendrons hebben lucht- en ondergrondse wortels. De grootte en het aantal luchtwortels per knoop hangt af van de aanwezigheid van een geschikt substraat voor hun bevestiging. De stengel ondersteunt bladeren, bloemen en vruchten, transporteert water en opgeloste stoffen tussen de wortels, slaat voedingsstoffen op en produceert nieuw levend weefsel.

De bladeren zijn meestal groot en imposant, vaak gelobd of diep ingesneden, en kunnen min of meer bevederd zijn. Ze kunnen ook ovaal, speervormig of in vele andere mogelijke vormvariaties zijn. De bladeren worden afwisselend op de stengel gedragen. De kwaliteit van Philodendrons is dat ze geen enkel bladtype aan dezelfde plant hebben. In plaats daarvan hebben ze onrijpe bladeren en volwassen bladeren die drastisch van elkaar kunnen verschillen.

Voorval

Philodendrons kunnen buiten worden gekweekt in gematigde klimaten op schaduwrijke plaatsen. Ze gedijen op vochtige bodems met een hoog gehalte aan organische stoffen. Het is een plant die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt, uit het regenwoud. Ze kwam naar ons uit tropische en subtropische gebieden van Afrika en Azië. Ze gedijen goed bij helder maar ook bij gemiddeld indirect licht. Philodendron-bladeren zijn uiterst decoratief, hebben een breed scala aan vormen en kleuren. Het zijn uitstekende luchtreinigers.

Parameters:

Onze kunst philodendron is 140 cm hoog, inclusief de pot. Het bestaat uit twee kunstmatige stammen waarop 12 kunstmatige bladeren zitten die niet van de levenden te onderscheiden zijn. Het wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 20,32 cm en is op het oppervlak van het kunstsubstraat bedekt met een imitatie van mos.

Plaats

De kunstboom Filodendron is ontworpen voor het interieur . Bij het kiezen van de juiste plaats met zijn hoogte, zal het de tropen rechtstreeks naar uw kamer brengen . Geschikt voor zowel moderne als landelijke interieurs . Het is majestueus en vormt een niet te missen herkenningspunt in de ruimte, die dicht bij bijna alle interieurstijlen ligt.

Combinaties

Onze kunstboom Philodendron is een prachtige plant die geen begeleider nodig heeft. Maar als we het willen combineren met andere planten, is het veelzijdig.

Aanbevolen om de verschillende varianten van de familie Araceae te combineren zoals: Anthurium, alokázie of Kala, waarmee een perfect harmonieus interieur ontstaat.

Bij levering wordt de plant geleverd in een kunststof pot waardoor deze makkelijk in een sierpot te plaatsen is. Aanbevolen decoratieve bloempotten zijn ook los bij ons te bestellen.

Parameters:

Productcode 20048
Hoogte 140 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Breedte 65 cm
Insteekdiameter: 19.5 cm
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 30 cm
Bladbreedte 35 cm
blad lengte 44 cm
Aantal vellen 12 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur wit
Tak kleur groente
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 55 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!