Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstvarenboom 180 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 200
Alleen vandaag
€ 119 met VAT
€ 98,35 zonder BTW
1 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 24 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Varens behoren tot de meest verrassende planten ter wereld. Hun stam is min of meer dun, maar hun bladeren kunnen gemakkelijk een lengte van twee meter overschrijden. Van een afstand lijken ze op palmbomen, ook al is er niets mis mee, want ze hebben niets gemeen. Hoewel ze geen bloemen hebben, belette dit niet dat ze een van de meest populaire planten in tuinen, terrassen en woningen waren. De varen heeft een wortelstelsel, stengel en bladeren. Het heeft geen zaden. De bladeren lijken niet op de bladeren van andere planten. Ze zien eruit alsof er meerdere takken in één vlak zijn gelegd en aan de stengel zijn bevestigd. Hun kleur kan variëren van lichtgroen tot donkergroen. Boomvarens vallen vaak in het wild, maar ze slagen erin om vanuit deze nieuwe positie op de grond opnieuw te wortelen en een nieuwe verticale groei te beginnen.

Voorval

De meest bekende en vorstbestendige boomvarens komen oorspronkelijk uit Tasmanië, Nieuw-Zeeland en Australië. Ze hebben halfschaduw nodig, maar verdragen ook een schaduwrijke plek, in onze droge zomerse omgeving houden ze niet van direct zonlicht. Hij staat bekend om het gedijen in een sterke schaduw, waar hij weinig anders overleeft. Op ons grondgebied zijn er interessante plaatsen met een rijke vertegenwoordiging van varens in de buurt van Považská Bystrica. Het wordt veroorzaakt door bergachtig reliëf, dat een groot aantal van de meest uiteenlopende habitats creëert - van droge rotsen tot drassige bodems en moerassen.

Parameters:

Onze kunstvarenboom is 180 cm hoog inclusief bloempot. De boom is geplant in een pot en heeft 5 kunstmatige stammen en er zitten 128 kunstmatige groene bladeren aan de boom, die niet van de levenden te onderscheiden zijn. Het is ontworpen voor het interieur . Wij leveren hem in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 25,4 cm. Het oppervlak van het kunstmatige substraat is bedekt met een imitatie van mos.

Plaats

Als je een kamer nodig hebt in een kamer waar niet genoeg licht is, is een varenboom de juiste keuze. Het zal er nog steeds aantrekkelijk uitzien. Hij valt het meest op in de hoek van de kamer of op de rand van de kast. Het is ook handig te plaatsen in representatieve ruimtes . De varenboom is een prachtig decoratief accessoire voor alle interieurs voor een prettige uitstraling en inrichting van de kamer. Geschikt voor gebruik zelfs in extreem veeleisende binnenruimtes (gebrek aan licht, rookruimtes). Het is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor een lange levensduur - allemaal zonder onderhoud.

Combinaties

Verlang je naar een verfrissende en mysterieuze bossfeer die zich door je appartement zal verspreiden en weet je niet hoe je die moet bereiken? De ideale oplossing zijn charmante varens - kamerplanten met fascinerende bladeren die je huis in de mooiste tinten groen zullen aankleden.

Vaste planten , rotstuinen, varens en siergrassen in diverse kleuren en maten kunnen gecombineerd worden met onze kunstvarenboom. We raden aan om hem in een decoratieve bloempot te plaatsen, waarvan je het grote aanbod ook in onze online winkel vindt.

Parameters:

Productcode 20053
Hoogte 180 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 22 cm
Insteekdiameter: 23.9 cm
Aantal stelen / stelen 5 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 40 cm
Bladbreedte 10 cm
Aantal vellen 128 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal knoppen 30 ks
Stam / stamkleur bruin
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 35 cm
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!