Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunst Bamboe 180 cm

Korting
42 %
Oorspronkelijk
€ 140
Alleen vandaag
€ 81,90 met VAT
€ 67,69 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Bamboes zijn meerjarige bomen of struiken, sommige soorten zijn laag en bedekken de grond, andere zijn hoog en kunnen een hoogte bereiken van ongeveer 40 of 50 m. Sommige soorten hebben het vermogen om zich ondergronds van de plantplaats naar de omgeving te verspreiden. Veel soorten groeien in de vorm van dichte vegetatie. Bamboes bloeien jaarlijks of, bij sommige soorten, elke 12 of tot 120 jaar, waarbij alle planten in één regio tegelijk bloeien. Na de bloei sterven de planten meestal af. De bladeren zijn gesteeld, breed elliptisch. Ze hebben aartjes van bloemen met 6 meeldraden die in bezems zijn gerangschikt. De vrucht is een graan-, steenvrucht of bes. Bamboe behoort tot de snelst groeiende planten ter wereld - soms groeit de stengel met een snelheid van wel 1 meter per dag.

Voorval

Bamboe komt voor in het tropische, subtropische en minder vaak in de gematigde zone. Ze komen met name voor in het zuidoosten van de Verenigde Staten en in heel Midden- en Zuid-Amerika, evenals in bijna heel Afrika ten zuiden van de Sahara, en in Azië van India, Japan en het zuidoosten van China tot het noorden van Australië. Bamboe groeit ook op grote hoogte. De eerste bamboes bereikten Europa aan het einde van de 19e eeuw, maar de meeste van de nu bekende soorten werden pas in het begin van de jaren negentig geïmporteerd door Duitse, Belgische en Nederlandse telers.

Parameters:

Onze bamboe kunstplant is 180 cm hoog, inclusief bloempot. Deze kunstmatige bamboe trekt aan met zijn zes lichtbruine natuurlijke stammen en hoogwaardige 498 groene bladeren, die zijn gemaakt van plastic maar levendig aanvoelen. Onze Bamboe heeft een zeer dichte uitstraling. Het wordt geleverd in een basis bloempot met een diameter van 17,78 cm , bedekt met mos op het oppervlak van het substraat. Bamboe wordt geleverd in een basic bloempot en kan eenvoudig in een sierpot worden geplaatst voor een prachtige aanvulling op je interieur.

Plaats

Er zijn verschillende redenen waarom het de moeite waard is om voor Bamboe te kiezen bij het inrichten van je interieur . Doordat onze Bamboe gemaakt is van natuurlijk hout, wordt deze gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en hardheid. Onze Bamboo is ontworpen voor het interieur, het is een geschikte vervanger voor een levende versie van deze plant. Als je niet genoeg tijd hebt om levende bamboe te verzorgen, dan is onze replica van deze plant de juiste keuze. Bamboe brengt exotisme in een appartement of huis, ze zijn de beste keuze voor een interieur in Aziatische stijl. Bovendien dienen ze voor een degelijke verdeling van de open ruimte, kunnen ze problematische hoeken opvullen of een onconventionele haag creëren. Ze zijn vooral geschikt voor moderne huizen.

Combinaties

Het voordeel van Bamboo is ook dat het mooi te harmoniseren is met verschillende materialen en stijlen, dus op onze website vind je zeker iets dat bij je past. Wij raden een combinatie met Monster of Dracena aan . Niet minder belangrijk is het kiezen van de juiste pot en je kunt ook decoratieve chips of stenen gebruiken, die je op onze website vindt, om de hele plant te versieren.

Parameters:

Productcode 20065
Hoogte 180 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Insteekdiameter: 17.2 cm
Aantal stelen / stelen 6 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Bladbreedte 1 cm
blad lengte 11 cm
Aantal vellen 498 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
blad kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!