Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstboom Eendenpoot 180 cm

Korting
38 %
Oorspronkelijk
€ 160
Alleen vandaag
€ 98,90 met VAT
€ 81,74 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

De eendenpootboom, ook wel houten eendenpoten genoemd, heeft grote bladeren van donkergroene kleur en 5-9 bladeren die als een open paraplu naar beneden hangen. De hoogte van de Duck foot plant is meestal 50-100 cm, maar kan in het wild wel 30 meter hoog worden. De punt van het blad is erg rond. Door de verschillende variëteiten is ook de bladgrootte anders en zijn er zelfs variëteiten met patronen. Watereik is een snelgroeiende boom. De bladeren van volwassen watereik zijn meestal spatelvormig, terwijl de bladeren van onvolwassen bomen lang en smal kunnen zijn. Velen beschrijven het blad als een eendenpoot. Watereik is bijzonder geschikt voor hout, brandstof, leefgebied voor wilde dieren en ecologische bosbouw. Het was wijdverbreid in zuidelijke gemeenschappen als een schaduwboom. Het fineer wordt met succes gebruikt als multiplex in fruit- en groentecontainers.

Voorval

Watereik bevindt zich langs de laaggelegen kustgebieden van het zuiden van New Jersey en Delaware in het zuiden tot het zuiden van Florida; West naar Oost-Texas; en in het noorden in de Mississippi-vallei naar het zuidoosten van Oklahoma, Arkansas, Missouri en het zuidwesten van Tennessee.

Parameters:

Onze kunstboom Eendenpoot is 180 cm hoog inclusief bloempot. Het wordt geleverd in een standaard plastic bloempot met een diameter van 25,4 cm en het oppervlak is bedekt met mos. Het heeft 1 plastic koffer en 251 plastic platen die er levendig uitzien. Eendenpoot is een zeer interessante kamerplant.

Plaats

Onze mooie kunstmatige boom Eendenbout, getrouw imiteert een levende boom, is een ideale aanvulling op een winkelcentrum, wellness center, uw huis, kantoor of spreekkamer, kortom, overal waar er niet genoeg licht voor een levende plant, of waar het niet mogelijk is regelmatig voor levende planten te zorgen. Deze kunstboom is ideaal om oneffenheden te verdoezelen of lege ruimtes in je interieur te accentueren.

Combinatie

Kunstboom Eendenpoot is een zeer karakteristieke boom. Ze zou een prachtige metgezel zijn voor Šefler, Anturia of Krotónec. Met een correct gekozen decoratieve bloempot kun je het unieke ervan nog meer benadrukken. U vindt alle genoemde producten in onze eshop.

Parameters:

Productcode 20051
Hoogte 180 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 21 cm
Insteekdiameter: 24.9 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 16 cm
Bladbreedte 7 cm
Aantal vellen 215 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 85 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!