Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstpalm Livistona mini 160 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 200
Alleen vandaag
€ 119 met VAT
€ 98,35 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Palma Livistona komt uit Indonesië en Maleisië en wordt 20 meter hoog. Het werd relatief recent bij ons geïmporteerd als sierpalm. Het zijn solitaire, vrij hogere palmen met waaiervormige bladeren en een rechte stam die 5 tot 60 cm behaard is. De afzonderlijke bladsegmenten zijn vaak aan het uiteinde gespleten en karakteristiek overhangend.

Livistonia's worden vaak gekweekt als sierpalmen in de tropen en subtropen. Ze hebben stengels met veel weerhaken, maar met de leeftijd van de doornen op de stengels nemen ze af. Dit type palmboom is erg populair in de wereld.

De teelt ervan is echter behoorlijk veeleisend, het geeft de voorkeur aan tropische omstandigheden. We mogen de plant echter niet blootstellen aan direct zonlicht. Zo klein als in hun thuisland groeien deze palmbomen als kreupelhout, dwz. dat de omringende vegetatie hen overschaduwt. Als de plant echter ouder is en zijn brede bladeren ongeveer 50 cm bereiken, zal de zon hem in deze periode niet hinderen.

Voorval

Het geslacht Livistona omvat momenteel 28 soorten. Het is wijdverbreid in tropisch Azië, Australië en Noordoost-Afrika. Het uitbreidingsgebied in Azië strekt zich uit van Noordoost-India en Zuid-China tot Zuid-Japan en via Indochina en de Filippijnen tot Sumatra en Borneo. Livistona carinensis komt voor in het zuidelijke deel van het Arabisch schiereiland in Jemen en in Afrika in het noordoosten van Somalië en Djibouti. In Australië is het geslacht Liviston wijdverbreid in de noordelijke en oostelijke delen van het continent en strekt zich uit tot in het zuiden van Nieuw-Guinea. Livistona groeit in de tropen en subtropen in een breed scala van habitats, in laagland- en bergregenwouden, drassige veenbossen en savannes.

Parameters:

De kunstpalm van Livistona is 160 cm hoog, inclusief bloempot. Het bestaat uit 15 stammen van natuurlijk hout en plastic en 41 vellen plastic die levend aanvoelen. Palmbladeren kopiëren heel goed echte palmbladeren, niet alleen in hun vorm, maar ook in hun natuurlijke groene kleur. Dankzij de bladeren ziet de palmboom er echt prachtig uit. Om de palmboom nog natuurlijker te maken, is de binnenkant voorzien van echt hout en echte vezels. Het is ontworpen voor het interieur . Wij leveren hem in een basis bloempot met een diameter van 20,3 cm , op een ondergrond met een imitatie van mos. Wij raden aan om een decoratieve bloempot uit ons assortiment te kopen.

Plaats

Palmbomen met waaiervormige bladeren zijn een van de meest populaire soorten palmen voor interieurdecoratie vanwege hun dichtheid en unieke uitstraling. Het is perfect voor een mooie decoratie in elke kamer. Deze palmboom is aantrekkelijk, waar hij ook staat. De ligging in bijvoorbeeld lichte hallen of representatieve ruimtes is daarvoor erg belangrijk. Ze verfraaien echter echt elke kamer en geven het tegelijkertijd een aangenaam exotisch tintje, waar we zo van houden.

Combinaties

Wij raden het kleurontwerp van de decoratieve bloempot aan, die u uit ons aanbod kunt kiezen. We raden je ook aan om een geschikte decoratieve beplanting te kiezen, zoals materialen: geëxpandeerde klei, hydrogranulaat of decoratieve stenen, of gekleurde bast. Uiteraard vind je deze decoratieve materialen ook terug in ons aanbod. Ze kunnen heel mooi onderstrepen en zo de schoonheid benadrukken van elke plant waarmee je ze combineert.

Parameters:

Productcode 20002
Hoogte 160 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 17 cm
Insteekdiameter: 19.5 cm
Aantal stelen / stelen 15 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal hout, plastic
Takhoogte: 45 cm
blad hoogte 20 cm
Bladbreedte 35 cm
Aantal vellen 41 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!