Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Tropische kunstpalm 160 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 130
Alleen vandaag
€ 76,90 met VAT
€ 63,55 zonder BTW
5 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres woensdag 31 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Planten van dit geslacht omvatten palmbomen met een dunne stam, meestal meerdere stammen met ringvormige littekens erop. De bladeren van de planten zijn verticaal, heldergroen, de bladeren zijn lancetvormig, gekamd, gesneden, van verschillende groottes. Het grootste aantal palmbomen dat zich aan de binnenomstandigheden kan aanpassen, komt uit natte tropen. Bij het kweken moeten we daarom proberen om voor hen ongeveer dezelfde omstandigheden te creëren als in de natuur.

Voorval

Palmbomen zijn typische planten van de tropische en subtropische zones, er groeien slechts enkele soorten palmen in

warmere streken van de gematigde zone. Palmbomen zijn zeer divers en bewonen bijna alle soorten habitats, van regenwouden tot woestijnen. Ze behoren tot de bekendste en meest gekweekte plantenfamilies. Het is wijdverbreid in Azië in gebieden van het noordoosten van India en China tot het noorden van Thailand.

Parameters:

Onze kunstmatige tropische palmboom is een perfecte imitatie van een levende plant. De hoogte is 160 cm inclusief de basis kunststof bloempot met een diameter van 15,24 cm . Het oppervlak van het kunstmatige substraat is bedekt met imitatiemos.

Het aantal groene plastic stengels is 5 stuks, waarop 15 prachtige bladeren zitten die levend aanvoelen. De perfectie ontbreekt alleen een decoratieve bloempot, die u samen met stenen voor planten uit ons aanbod kunt kiezen.

Plaats

Dankzij de kunstmatige tropische palmboom breng je een stukje groen naar donkere hoeken van het interieur of de zeer vochtige omgeving van zwembaden en badkamers . Plaatsing in een huis of appartement maakt van uw huis in één klap een oase van rust . Het is geschikt voor gebruik in binnenruimtes zoals winkelcentra , hotels en restaurants . Een kunstplant met een zeer realistische uitstraling maakt elk interieur aangenamer, of het nu een kantoor, een eetkamer of een vergaderruimte is. Hij kan overal worden geplaatst zonder rekening te hoeven houden met verlichting en bedrijfsomstandigheden of temperaturen.

Combinatie

Je kunt een palm combineren met een andere palm of exotische plant. Het zal harmonie brengen die zowel aan uw esthetische als aan praktische criteria voldoet . Kunstmatige tropische palmen aanbevolen om de ficus, dadelpalm en olijfbomen te combineren . Je creëert een inspirerende groene omgeving in je huis of werkplek die onderdeel wordt van je levensstijl. Met hun hulp is het gemakkelijk om de voordelen van de kamer te benadrukken of, omgekeerd, de tekortkomingen te maskeren, de kamer in zones op te delen en een unieke sfeer te creëren.

Parameters:

Productcode 20006
Hoogte 160 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 12 cm
Insteekdiameter: 15 cm
Aantal stelen / stelen 5 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 19 cm
blad hoogte 45 cm
Bladbreedte 30 cm
Aantal vellen 15 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 75 cm
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!