Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstpalm Areca 180 cm

Korting
12 %
Oorspronkelijk
€ 170
Alleen vandaag
€ 149 met VAT
€ 123,14 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Areca is een geslacht van planten in de Areca-familie, bestaande uit ongeveer 50 soorten. Talrijke stammen van palmbomen zijn bossig vertakt, de bladeren zijn verdeeld in talrijke glanzende waaiervormige secties, ze zijn tegenovergesteld. De arecapalm is slank en kan tot 25 meter hoog worden. De stam heeft een diameter van 20-30 cm. De bladeren zijn geveerd, tot 10 cm breed, 1,5 tot 2 meter lang. Areca-palm wordt als landbouwplant gekweekt op lichte gronden, in vochtige gebieden. Het wordt gekweekt als sierplant in tuinen in tropische en subtropische gebieden en elders binnenshuis als kamerplant. Vanwege zijn bladvorm wordt hij soms de vlinderboom genoemd.

Voorval

De areca-palm komt oorspronkelijk uit Maleisië, maar wordt gekweekt in tropisch Azië, Oceanië en Oost-Afrika. Typische waaiervormige palmboom groeit aan de voor- en achterkant India, Pakistan, Ceylon, China, Taiwan, Maleis schiereiland. Het wordt ook gekweekt in veel tropische en subtropische gebieden, als het klimaat het toelaat. Het komt het meest voor in Thailand, Vietnam, Maleisië, Birma en Sri Lanka. Het begint nu te groeien in Oost-Afrika.

Parameters:

Onze Areca kunstpalm is 180 cm hoog inclusief bloempot. Het wordt verankerd in een eenvoudige plastic bloempot met een diameter van 17,78 cm. Op de drie plastic stammen zitten 34 stukjes kunstgroen blad, die niet van de levenden te onderscheiden zijn en een heel natuurlijke indruk geven.

Plaats

Palma Areca is ontworpen voor het interieur. Door zijn hoogte is de prachtige kunstpalm geschikt voor grote representatieve zalen, gemeenschappelijke ruimtes of ruime recepties. Het is een geweldige toevoeging waar je een beetje groen wilt hebben of waar het niet mogelijk is om voor een levende plant te zorgen, door gebrek aan licht of tijdgebrek. Het zorgt voor een lange levensduur, allemaal zonder onderhoudsvereisten.

Combinaties

We raden aan om Areca te combineren met verschillende soorten palmbomen, zoals Livistona of Fern-bomen, of palmbomen naar keuze. Met elk groen zal het een harmonieus interieur creëren. Maar ze kan perfect opvallen in de ruimte en alleen. De keuze van een decoratieve bloempot is erg belangrijk. Een correct gekozen bloempot kan de schoonheid van de palmboom onderstrepen. Op onze website vindt u een groot aanbod bloempotten in ons aanbod.

Parameters:

Productcode 20004
Hoogte 180 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Breedte 30 cm
Hoogte invoegen 15 cm
Insteekdiameter: 18 cm
Stam / stuurpen lengte 74 cm
Aantal stelen / stelen 3 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 39 cm
Aantal vestigingen 34 ks
Tak materiaal plastic
Bladbreedte 30 cm
blad lengte 48 cm
plaatmateriaal plastic
Aantal knoppen 3 ks
Stam / stamkleur groente, bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Knop kleur groente
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!