Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Collocatie kunstboom 160 cm

Korting
38 %
Oorspronkelijk
€ 120
Alleen vandaag
€ 74,90 met VAT
€ 61,90 zonder BTW
47 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 19 april
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Collocatie is een geslacht van bloeiende planten in de familie Araceae.

Het zijn kruidachtige vaste planten met een grote wortel aan het aardoppervlak of juist eronder. Deze bladeren zijn groot tot zeer groot pijlvormig. De plant, die veel mensen ook wel het olifantsoor noemen, dankt zijn naam aan de bladeren, die de vorm hebben van een groot oor of schild. De plant wordt voornamelijk door knollen vermeerderd. Het vormt clusters van twee tot vijf geurige bloeiwijzen in de oksels van bladeren. Net als andere leden van de familie bevat de plant irriterende stoffen die ernstige irritatie van de lippen, mond en keel veroorzaken.

Voorval

Oorspronkelijk afkomstig uit Zuidoost-Azië en het Indiase subcontinent. Sommige soorten worden overvloedig gekweekt en genaturaliseerd in andere tropische en subtropische gebieden. Geschat wordt dat de Colocasia al 5000 jaar voor Christus in het vochtige tropische India werd gekweekt. Het verspreidde zich verder naar het westen van India naar het oude Egypte en werd later door Griekse en Romeinse historici beschreven als een belangrijk gewas. Sommige soorten worden gekweekt in de tropen van de wereld. Collocatie groeit meestal in het kreupelhout van vochtige tropische en subtropische bossen. Ze zoeken vrij losse vegetatie en groeien vaak langs waterlopen in halfschaduw.

Parameters:

Onze kunstboom Colocasia is 160 cm hoog, inclusief bloempot. De diameter van de basis kunststof bloempot is 17,78 cm . Het bestaat uit 3 kunstmatige stammen van groene kleur, van 5 natuurlijke groene bladeren gemaakt van plastic, die eruitzien als een echte touch. Daarnaast bevat onze Allocation twee lichtgroene bloemen en één rode bes. Omdat het materiaal waaruit deze boom is gemaakt geen UV-bescherming bevat, is Colocasia vooral bedoeld voor gebruik binnenshuis . Je kunt hem ook buiten plaatsen, maar alleen op beschutte plekken tegen regen, wind of directe zon.

Plaats

Onze prachtige kunstboom is een ideale aanvulling op uw huis of kantoor . Het is geschikt overal waar u een beetje groen wilt hebben en waar de omstandigheden niet geschikt zijn voor levende planten, of het nu gaat om gebrek aan licht of zorg voor hen. Bij het kiezen van de juiste plaats brengt de hoogte de tropen rechtstreeks naar uw kamer. Het past in bijna elke interieurstijl.

Het is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor een lange levensduur - allemaal zonder onderhoud.

Combinaties

Calokazia is een exotische boom die geen metgezel nodig heeft. Maar als we het willen combineren met andere planten, is het veelzijdig.

Aanbevolen om de verschillende varianten van de familie Araceae te combineren zoals: Anthurium, alokázie of Kala, waarmee een perfect harmonieus interieur ontstaat.

Wij raden aan om deze in een decoratieve bloempot te plaatsen, deze is ook los bij ons te bestellen.

Parameters:

Productcode 20049
Hoogte 160 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 18.2 cm
Aantal stelen / stelen 3 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 70 cm
Bladbreedte 50 cm
Aantal vellen 5 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
blad kleur groente
Foetale kleur rood
Hoogte romp / stuurpen 88 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart
Aantal vruchten 1 ks

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!