Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Orchidee kunst 43 cm

Korting
13 %
Oorspronkelijk
€ 53
Alleen vandaag
€ 45,90 met VAT
€ 37,93 zonder BTW
208 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 27 maart
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Ongewervelde dieren of informele orchideeën zijn een familie van bloeiende planten

De orchidee heeft een rechtopstaande stam met langs de stengel tegen elkaar geplaatste bladeren. De stengel komt uit de fundamenten van de hoogste bladeren. Nieuwe scheuten groeien uit oude ondergronden. Bovenaan de nieuwe scheuten vormen zich bladeren en bloemen. De wortels en scheuten van de orchideeën zijn diepgroen. De wortels zijn luchtig en hebben veel licht nodig. Orchideeën worden in de volksmond gekweekt in woonomstandigheden voor langbloeiende exotische bloemen.

De meeste soorten orchideeën groeien in het wild hoog in de boomtoppen, wat bijdraagt aan hun aantrekkelijkheid. Dit is een van de redenen waarom de orchidee aan het begin van de 18e eeuw een cultplant werd voor kwekers en dat tot op de dag van vandaag is gebleven.

Voorval

Orchideeën zijn bijna overal ter wereld te vinden, inclusief de tropen, de Arctische toendra en de gematigde zone. Het geheim van de diversiteit van orchideeën is hun uitzonderlijke aanpassingsvermogen aan verschillende omgevingsomstandigheden, en zelfs dankzij deze enorme diversiteit was het niet moeilijk om soorten te vinden die in het binnenland gedijen. De meeste orchideeën die momenteel in onze omstandigheden worden gekweekt, zijn epifytische planten afkomstig uit de tropen. De term "epifytisch" betekent. dat deze planten in het wild op andere bomen en planten groeien zonder er op enigerlei wijze op te parasiteren.

Parameters:

De hoogte van onze kunstorchidee is 43 cm, inclusief de bloempot. Wij leveren hem in een decoratieve witte bloempot met een diameter van 13,5 cm. Het heeft twee kunstgroene stengels met 8 groene bladeren en 24 roze-witte bloemen . Hoewel de bladeren en bloemen van hoogwaardig kunststof zijn gemaakt, zijn ze niet te onderscheiden van de levenden.

Plaats

De kunstorchidee is bedoeld voor het interieur . De plant ziet er heel echt uit en is geschikt als decoratie voor elke ruimte . Het is een ideale aanvulling op uw huis , kantoor of operatiekamer . Het is geschikt waar er niet genoeg licht is voor een levende plant. We raden u aan het op een zichtbare plaats, of het nu op een commode, vensterbank of tafel. De prachtige wit-roze kleur zal elke hoek verlichten en een lust voor het oog zijn.

Combinaties

De orchidee is een prachtig juweeltje op zich. Het zal zeker opvallen als individu of in combinatie met andere kleurrijke soorten orchideeën, waarmee ze samen een harmonieus interieur zullen creëren, en u zult de orchideeën zeker gebruiken om uw huis of werkomgeving aangenamer te maken en te maken.


Parameters:

Productcode 20031
Hoogte 43 cm
Bepaling interieur
Bloempot decoratief
De hoogte van de bloempot 13 cm
De diameter van de bloempot: 15 cm
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Bladbreedte 9 cm
blad lengte 19 cm
Aantal vellen 12 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 24 ks
Stam / stamkleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur wit, paars
Hoogte romp / stuurpen 30 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!