Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Magnolia kunst in bloempot 21 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 15
Alleen vandaag
€ 8,89 met VAT
€ 7,35 zonder BTW
156 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres dinsdag 27 februari
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Magnolia is een populaire sierheester, die niet alleen aantrekt door de grote mooie bloemen, maar ook door de heerlijke geur. Mooie magnolia bloemen in de tinten roze, wit of geel ruiken heerlijk en in combinatie met kleuren fleuren ze elke tuin een paar weken op. Na de bloei blijft de magnolia aantrekkelijk met grote bladeren tijdens het groeiseizoen en in de herfst en winter ook met interessante vruchten met rode pitten, die in de winter voedsel voor vogels worden. Tegelijkertijd is deze sierboom duurzaam en gemakkelijk te verzorgen, daarom vinden we hem in veel tuinen terug.

Voorval

De natuurlijke habitat van magnolia's is verspreid over het oostelijke deel van Noord-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied, en Oost- en Zuidoost-Azië. Sommige soorten komen ook voor in Zuid-Amerika. Tegenwoordig zijn veel soorten magnolia's en een nog groter aantal gefokte variëteiten te vinden in de vorm van sierheesters in Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Parameters:

Wij bieden u een prachtige Magnolia in een kleinere uitvoering. Onze kunst Magnolia, inclusief de bloempot, is 21 cm hoog. We leveren het in een kunststof decoratieve bloempot van grijze kleur met een interessant gekarteld patroon, de diameter is 10 cm en het oppervlak is een imitatie van mos. Aan de vertakte stengel zitten 6 groene bladeren en 5 roze bloemen. Hoewel de bladeren en bloemen van plastic zijn, hebben ze een zeer realistische indruk en voelen ze levend aan.

Plaats

Deze vrolijke magnolia geeft je eindeloos veel plezier en sfeer. Gedetailleerde bewerking van prachtige bloemen en bladeren in een typische vorm en reliëf zullen de ogen boeien, waar u de plant ook plaatst. Hij wordt geleverd in een decoratieve bloempot, dus je hoeft hem alleen maar op de door jou gekozen plek te zetten en er het hele jaar door van te genieten. Door zijn geringe hoogte is hij geschikt voor plaatsing op een zichtbare plek. Het komt heel mooi tot uiting op de vergadertafel of op de tafel in de studeerkamer, waar je getroost wordt door de ruimte. Het zorgt voor een lange levensduur - allemaal zonder onderhoudsvereisten.

Combinaties

Onze prachtige kunstmatige Magnolia heeft geen metgezel nodig. Ze kan perfect opvallen in de ruimte en alleen. Het is ook heel gemakkelijk te combineren. We kunnen het bijvoorbeeld combineren met orchideeën. Het is bruikbaar en speelt mooi in combinatie met vrijwel elk groen. Trakteer uzelf op een prachtige decoratie in de vorm van onze prachtige Magnolia kunst, of maak uw dierbaren blij als cadeau.

Parameters:

Productcode 20037
Hoogte 21 cm
Bepaling interieur
Bloempot decoratief
De diameter van de bloempot: 10 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vellen 6 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 5 ks
Aantal knoppen 3 ks
blad kleur groente
Bloemkleur paars
Knop kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!