Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Boterorchidee kunst 50 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 80
Alleen vandaag
€ 47,90 met VAT
€ 39,59 zonder BTW
200 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 24 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Orchidee is een geslacht van planten van de familie in stavačovité (Orchidaceae), bestaande uit ongeveer 60 soorten. In tegenstelling tot de meeste andere geslachten vormen ze geen stronken , maar hebben hun grote, vlezige bladeren een bewaarfunctie. Orchideeënwortels groeien aan de onderkant van de stengel, of tussen de bladeren. Ze zijn meestal vlezig, inclusief velamens , en bereiken meestal een diameter van 1-8 mm. Naast de opname van water en voedingsstoffen dienen ze ook om de plant aan het substraat te hechten en nemen ze dankzij het chlorofylgehalte ook deel aan de fotosynthese .

Voorval

Ze groeien voornamelijk epifytisch in de tropische regenwouden van Azië , van de Himalaya via de Filippijnse en Indonesische eilanden tot Nieuw-Guinea en Noord-Australië. Ze geven de voorkeur aan een schaduwrijk leefgebied met het hele jaar door een hoge luchtvochtigheid met temperaturen overdag 25–35 ° C en 's nachts 15–25 ° C.

Parameters:

Onze prachtige kunstplant Orchidea lichtgroen is 50 cm hoog inclusief bloempot. Het wordt geleverd in een mooie decoratieve bloempot , die is gemaakt van gehard plastic, waarvan het oppervlak is bedekt met geëxpandeerde klei. De eigenaardigheid van deze schoonheid wordt ook toegevoegd door de mosstenen die in de bloempot zijn geplaatst. Deze prachtige Orchidee bevat twee plastic stengels, waarop 12 kunstmatige natuurlijke groene bladeren en 10 siliconen bloemen in een zachte lichtgroene kleur, die er levend uitzien en aanvoelen.

Plaats

Onze Orchid is ontworpen voor het interieur . Het is een prachtige kamerplant die op natuurlijke wijze elke ruimte, elke hoek verlicht, of het nu in huis, kantoor, operatiekamer of serre is. Orchidee is een van de meest populaire bloeiende planten. Onze realistisch ogende Orchidee is het ideale accessoire overal waar levende planten niet gedijen, maar toch wil je je hart ophalen aan een "stukje natuur".

Combinaties

Onze kunstorchidee is een bloem die geen begeleider nodig heeft. Ze kan opvallen in de ruimte en alleen. Wil je het echter toch combineren, dan is het veelzijdig. Zo is elk groen uit ons aanbod er geschikt voor. Als je een kleurrijke look wilt bereiken, raden we je aan om bijvoorbeeld meer stuks Orchideeën in verschillende kleuren te kiezen. Leuk is ook de combinatie van Orchideeën met meerdere soorten bloeiende planten uit ons aanbod.

Parameters:

Productcode 20033
Hoogte 50 cm
Bepaling interieur
Bloempot decoratief
De hoogte van de bloempot 9 cm
De diameter van de bloempot: 21.1 cm
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 15 cm
Bladbreedte 9 cm
Aantal vellen 12 ks
plaatmateriaal plastic
De breedte van de bloem 10 cm
Aantal bloemen 8 ks
Aantal knoppen 6 ks
De kleur van de bloempot wit
Stam / stamkleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur groente
Knop kleur groente
Aantal bloeiende bloemen 10 ks
Hoogte romp / stuurpen 35 cm
Bloem hoogte 10 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!