Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Orchidee kunst wit 65 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 73
Alleen vandaag
€ 43,90 met VAT
€ 36,28 zonder BTW
206 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 19 april
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Orchidee is een mooie en karakteristieke bloemsoort, die ook een van de meest diverse is. De populariteit van de orchideebloem kan aan vele factoren worden toegeschreven - de geur, hun schoonheid en kleur van de bloemen. De schoonheid, complexiteit en ongelooflijke diversiteit van orchideebloemen is ongeëvenaard in de plantenwereld. Deze exotische schoonheden vormen de grootste familie van bloeiende planten ter wereld met meer dan 30.000 verschillende soorten en maar liefst 200.000 hybriden. De orchidee is thuis in de equatoriale tropen, in de Arctische toendra. De reden voor deze diversiteit is het verbazingwekkende vermogen van Orchida om zich aan te passen aan de omgeving. Met zoveel verschillende soorten orchideeën die gedijen in veel verschillende groeiomstandigheden, is het relatief eenvoudig om er een te vinden die geschikt is voor de omstandigheden die u kunt bieden, of het nu een keukenraam of een kas is. Er zijn echter tientallen soorten orchideeën en honderden hybriden die perfect gelukkig zijn als ze op je zonnebank groeien.

Voorval

Orchideeën groeien overal waar de mens woont. Hun soortendiversiteit is verbazingwekkend. Momenteel wordt hun aantal geschat op meer dan 30.000 soorten. De focus van de meest voorkomende orchideeën zijn voornamelijk tropische en subtropische bossen, waar de meeste bekende soorten groeien. Naarmate de afstand tot de evenaar toeneemt, neemt het aantal orchideeënsoorten af. Er zijn er nog honderden in de Middellandse Zee, slechts tien in Centraal-Europa en slechts enkele in de poolcirkel.

Het unieke van orchideeën ligt echter niet alleen in hun schoonheid of soortendiversiteit. Ze hebben verschillende attributen. Een interessant en uniek fenomeen in het plantenrijk is de manier waarop ze zich voortplanten. Simpel gezegd, de orchideebloemen hebben zich tijdens hun lange evolutie perfect aangepast aan hun bestuivers, niet alleen in vorm maar ook in verschillende aanpassingen. In verband met de bestuiving van bloemen komen we ook een ander interessant fenomeen tegen bij Orchideeën, namelijk het relatief frequent voorkomen van hybriden van individuele soorten. Het nog niet onderzochte gebied is het voorkomen van diverse afwijkingen die we in de natuur kunnen tegenkomen.

Parameters:

Onze Orchidee kunstplant is 65 cm hoog, inclusief een decoratieve bloempot met een diameter van 20 cm. Het oppervlak van het kunstmatige substraat is bedekt met decoratieve geëxpandeerde klei. De bloempot is gemaakt van gehard kunststof. De orchidee heeft één plastic stengel van groene kleur en 6 plastic groene bladeren, die een zeer getrouwe imitatie zijn van de levende. De 12 dominante witte bloemen, die zijn gemaakt van fijn siliconenmateriaal, voelen net zo levendig aan. Het is geschikt voor het interieur.

Plaats

Het voordeel van de kunstorchidee is de frisse uitstraling voor een lange tijd zonder speciale zorg. De decoratie is geschikt voor het interieur, bijvoorbeeld voor een eettafel , commode, hal of slaapkamer, maar ook voor het inrichten en mooi verfraaien van commerciële ruimtes. Je zult iedereen bedriegen, want deze orchidee ziet er echt levend uit en voegt luxe toe aan elke ruimte.

Combinaties

Orchideeën zijn een zeer nobele toevoeging aan elke kamer. Ze zijn de belichaming van elegantie en moderniteit. Onze kunstorchidee kan op zichzelf al opvallen. Hij heeft geen metgezel nodig. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over het afstemmen met andere planten. De verbinding met andere soorten Orchideeën, mooi op kleur afgestemde Freesia's , Tulpen , Lelies , Aardappelen of Rozen , bijvoorbeeld, getuigt hiervan. Orchideeën zijn ook een veel voorkomende decoratie van bruiloftstafels. Doordat er ook een decoratieve bloempot bij zit, kun je hem meteen neerzetten waar je maar wilt.

Parameters:

Productcode 20030
Hoogte 65 cm
Bloempot decoratief
De hoogte van de bloempot 15 cm
De diameter van de bloempot: 16.6 cm
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 23 cm
Bladbreedte 10 cm
Aantal vellen 12 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 14 ks
Aantal knoppen 6 ks
De kleur van de bloempot wit
Stam / stamkleur groente
Bloemkleur wit
Knop kleur groente

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!