Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Cyclamen kunstorchidee 49 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 23
Alleen vandaag
€ 13,90 met VAT
€ 11,49 zonder BTW
300 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres woensdag 31 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Orchidee is een familie van bloeiende planten die meer dan 800-1.000 beschreven geslachten en 25-30.000 soorten omvat. De naam van de familie is afkomstig van het Griekse woord orchis. Het geloof in de lustopwekkende effecten van knolorchideeën blijft tot op de dag van vandaag bestaan. Naast botanische soorten zijn er meer dan 100.000 verschillende cultivars en hybriden bekend. Planten van deze familie worden gekenmerkt door aanzienlijke genetische instabiliteit, wat interspecifieke en zelfs intergenerische kruising mogelijk maakt. Hybriden zijn erg populair onder kwekers en creëren voortdurend nieuwe vormen.

Voorval

Orchideeën zijn bijna overal ter wereld te vinden, inclusief de tropen, de Arctische toendra en de gematigde zone. Het geheim van de diversiteit van Orchideeën is hun uitzonderlijke aanpassingsvermogen aan verschillende omgevingsomstandigheden, en dankzij deze enorme diversiteit was het niet moeilijk om soorten te vinden die in het binnenland gedijen. De meeste orchideeën die momenteel in onze omstandigheden worden gekweekt, zijn epifytische planten die inheems zijn in de tropen. De term "epifytisch" betekent dat deze planten in het wild op andere bomen en planten groeien zonder er op enigerlei wijze op te parasiteren.

Parameters:

De hoogte van onze kunst Orchidee is 49 cm, inclusief de bloempot. We leveren hem in een decoratieve bloempot met een zwart-wit marmer patroon. Het oppervlak van het vulsubstraat is bedekt met decoratieve stenen. De diameter van de bloempot is 11 cm en is gemaakt van gehard kunststof. De orchidee heeft twee kunstmatige natuurlijke groene stengels, waarop 4 donkergroene bladeren en 24 prachtige cyclamenbloemen gemaakt van fijne siliconen. Hoewel de bladeren en bloemen van hoogwaardig kunststof zijn gemaakt, zijn ze niet te onderscheiden van de levenden.

Plaats

Kunstorchidee is ontworpen voor het interieur . De plant ziet er heel echt uit en is geschikt als decoratie voor werkelijk elke ruimte. Het is een ideale aanvulling op uw huis, kantoor of operatiekamer. De locatie is geschikt waar er niet genoeg licht is voor een levende plant. We raden aan om het op een zichtbare plaats te plaatsen, of het nu op een ladekast, vensterbank of tafel is. De heldere kleur zal elke hoek opfleuren en een lust voor het oog zijn.

Combinaties

De orchidee is op zich al een prachtige plant. Als individu, of ook in combinatie met andere kleurrijke soorten Orchideeën, zal hij zeker perfect tot zijn recht komen, waarmee ze een harmonieus interieur of een prettige werkomgeving zullen creëren. Het is een zeer populaire keuze, bijvoorbeeld in moderne ruimtes, waar het vooral interessant is vanwege het strakke ontwerp.

Parameters:

Productcode 20035
Hoogte 49 cm
Bepaling interieur
Bloempot decoratief
De diameter van de bloempot: 11 cm
Stam / stuurpen lengte 30 cm
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Bladbreedte 7 cm
blad lengte 12 cm
Aantal vellen 4 ks
plaatmateriaal plastic
De breedte van de bloem 9 cm
Aantal bloemen 24 ks
Stam / stamkleur groente
blad kleur donkergroen
Bloemkleur paars
Bloem hoogte 7 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!