Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstboom Olijfboom 120 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 83
Alleen vandaag
€ 49,90 met VAT
€ 41,24 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Het behoort tot de olijffamilie en het geslacht Oliva. De olijfboom is een groenblijvende boom die een hoogte bereikt van 5 tot 10 m. De stam is laag met een grijsgroene gebarsten bast. De kroon is rijk vertakt, onregelmatig, eivormig tot rond. De bladeren zijn leerachtig en hard, elliptisch tot lancetvormig, grijsgroen aan de onderzijde, donkergroen aan de bovenzijde. De bladeren zijn wintergroen en bereiken een lengte van 8 cm. De bloemen zijn klein, geurig, geelachtig wit. De vrucht is een vlezige tot eivormige pit, die veel olie bevat. De vruchten worden olijven genoemd.

Voorval

De olijfboom komt uit Iran, vanwaar hij zich verspreidde naar de Middellandse Zee. Afrika is het tweede continent waar de olijfboom oorspronkelijk stond, maar in het huidige Egypte en Ethiopië groeiden hier wilde variëteiten. Tegenwoordig is het op veel plaatsen wijdverbreid - Middellandse Zee, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika, vooral Mexico en Peru. Wilde variëteiten komen voor in eikenbossen. Het is een thermofiele plant, die vaak voorkomt op steenachtige en droge gronden. Het groeit heel langzaam en bereikt een zeer hoge leeftijd.

Parameters:

Onze kunst olijfboom is 120 cm hoog, inclusief het kunststof inzetstuk waarin hij wordt geleverd, en de diameter is 15,13 cm. De stam is groen-grijs van kleur, gemaakt van kunststof. Op 11 takken worden hoogwaardige olijfbladeren van textiel en echte olijfbladeren weergegeven in het bovenste gedeelte in donkergroene kleur en in het onderste gedeelte in lichtgroene tint. Het is noodzakelijk om de gedetailleerde grootte en het reliëf van het blad te benadrukken. De olijfvruchten aan de boom zijn zwart. Door de vele kleine details en hoogwaardige afwerking is de boom een perfecte replica van een olijfstruik.

Plaats

De olijfboom is een nieuwe modetrend geworden vanwege zijn zacht gekleurde bladeren, die elk interieur prachtig zullen aanvullen. Het is geschikt voor elke ruimte, of het nu in huis of in een bedrijfsruimte is. Deze boom is een van de meest populaire bomen ooit. Bovendien vraagt het geen onderhoud en gaat het jaren mee.

Combinatie

Kunstboom Olijfboom is perfect te combineren met elke plant of boom. Je zult zeker geen stap naast hem zetten als je kunstmatige Fikus, Šefler of Dracena als zijn metgezel kiest. Met behulp van kleurencombinaties creëer je een prettige omgeving of juist een rustige sfeer. Van de bloeiende planten passen bijvoorbeeld Lopatkovec en Strelice goed bij Olivovník. Even belangrijk is het kiezen van de juiste pot. Door de geringe hoogte kies je gemakkelijk voor een hoge bloempot. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20096
Hoogte 110 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 13 cm
Insteekdiameter: 15.13 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vellen 330 ks
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!