Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstspot Potosovec 45 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 9,70
Alleen vandaag
€ 5,79 met VAT
€ 4,79 zonder BTW
20075 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 27 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Potosovce behoort tot het geslacht van planten in de familie Araceae. Dit geslacht omvat ongeveer 20 soorten machtige wijnstokken, wijdverspreid in tropisch Azië en Australië. Jonge vormen van Potosov worden gekweekt als kamerplanten, vaak Scindapsus genoemd. Potosovce zijn massieve lianen met houten, vertakte stengels die opfleuren in de grond. De bladeren zijn afwisselend, dubbelrijig, langgesteeld, met een integraal of gevederd gelobd blad. Uitzonderlijk is het mes fijn geperforeerd op het oppervlak langs de centrale ribbe. De nerven zijn geveerd.

Voorval

Het geslacht Potosovcove omvat 20 soorten. Het is wijdverbreid van het noordoosten van India tot de Japanse eilanden Ryukyu, Australië en de eilanden in de Stille Oceaan. Het komt ook voor in Sri Lanka. Potosovec gespot heeft het grootste uitbreidingsgebied. Potosovce groeit in vochtige tropische regenwouden, waar ze groeien als hoogklimplanten op bomen of rotsen.

Parameters:

De kunsttak van Potosovec is 45 cm hoog. De steel is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Aan deze steel zitten 7 kleinere takken, die van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de steel. De tak bevat ook 70 bladeren van plastic, die net zo levendig aanvoelen en dit helpt om het realistische effect van de hele tak te voltooien. De bladeren van Potosovec zijn werkelijk prachtig gekleurd. De bladeren zijn donkergroen, gevlekt en deze vlekken zijn lichtgroen gekleurd. Met behulp van de groefstam kunt u deze tak eenvoudig in de bloempot van uw keuze plaatsen.

Plaats

Potosovec is een plant bedoeld voor binnengebruik . Met zijn realistische uitstraling kan onze Potosovec uw huishouden of elke andere omgeving waarin u besluit deze plant te plaatsen aangenaam verlevendigen. Je hoeft ook niet bang te zijn om hem naast een andere plant of bloem te plaatsen. Voor een dichtere uitstraling raden wij aan om meerdere stukken takken van deze Potosovec aan elkaar te koppelen.

Combinaties

Hoewel het misschien niet zo lijkt, vormt Potosovec een zeer mooie aanvulling op de Difenbachiami, het monster of de Kalady. Maar als je deze Potosovec combineert met bloemen zoals Orchid maak je zeker geen verkeerde keuze. Ook vindt u op onze website een ruime keuze aan decoratieve bloempotten. We zouden Potosovec graag een witte bloempot aanraden, maar je zult zeker geen fout maken als je kiest voor een bloempot met bijvoorbeeld een betonmotief, of zelfs een veelkleurige. In ons aanbod kunt u ook kiezen voor decoratieve chips of stenen en met hun hulp kunt u het perfecte arrangement mooi decoreren.

Parameters:

Productcode 20196
Hoogte 45 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 13 cm
Aantal vestigingen 8 ks
Tak materiaal plastic
Bladbreedte 8 cm
blad lengte 10 cm
Aantal vellen 70 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!