Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Potosovec 45 cm

Korting
24 %
Oorspronkelijk
€ 3,40
Alleen vandaag
€ 2,59 met VAT
€ 2,14 zonder BTW
600 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 25 augustus
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Het geslacht Potosovec omvat enkele tientallen soorten planten die behoren tot de familie Aronidae. Potosovec is een van de meest geteelde kamerplanten. De bladeren kunnen tot 15 cm groot worden, zijn leerachtig en hebben een hartvorm. Het is een trek- of klimplant. Op de stengel in de oksels van de bladeren vormt Potosovec vooral in een vochtige omgeving luchtige wortels. Hij wikkelt zich graag om de steun, waaraan hij met behulp van deze wortels wordt vastgemaakt. In natuurlijke omstandigheden vormt Potosovec een ondergroei van houtachtige planten. Hij klampt zich met zijn luchtwortels vast aan boomstammen en klimt er hoger boven. Het groeit snel en is zeer levensvatbaar. Een interessant en heilzaam kenmerk van deze plant is dat het de lucht reinigt van verontreinigende stoffen en nog steeds giftig is.

Voorval

Potosovec is een klimmende, snelgroeiende plant afkomstig uit Indonesië. Je kunt haar hier ook kennen als "rare Janko" of "rare Janko". Je zou het in meer delen van de wereld vinden. Bijvoorbeeld in Zuidoost-Azië, Indonesië en de Salomonseilanden. In tropische regenwouden is het een prachtige plant die graag in bomen klimt, vaak tot duizelingwekkende hoogtes.

Parameters:

Onze kunstplant Potosovec is 45 cm hoog. Wordt geleverd zonder bloempot. Vanaf de insteekstengel vertakt hij zich in 8 kleinere groene kunststelen, waaraan ongeveer 70 bladeren zitten. De bladeren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, ze zijn groen-geel van kleur, ze zijn net zo levendig om aan te raken en te zien.

Plaats

De Potosovec-fabriek kan een geweldig onderdeel zijn van een modern appartement, hoewel het eerder wordt gecombineerd met een traditioneel interieur. Hij kan gebruikt worden in een kleiner maar ook groter interieur , in de woonkamer of eetkamer. Het vult elke lege hoek in de kamer en verlevendigt zo het minimalistische interieur prachtig, waardoor het het meest opvalt. Als u dieren in huis heeft en tegelijkertijd Potosovec in huis wilt hebben, raden wij onze kunstmatige versie aan, omdat zelfs een klein hapje Potosovec ernstigere gevolgen heeft voor huisdieren.

Combinaties

Het ideaal is om een plantengroep te creëren die bestaat uit verschillende aantrekkelijke soorten zoals Taro, klimop of Fiton Bulbs. Omdat al deze planten een stekelige doorn bevatten, is het plaatsen ervan heel eenvoudig en kun je ze gebruiken in verschillende arrangementen, decoraties of potten. Kies voor een dichter effect twee of meer planten, het resultaat zal verbluffend zijn. Op onze website vindt u een ruime keuze aan bloempotten en de genoemde producten.

Parameters:

Productcode 20176
Hoogte 45 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 12 cm
Aantal vestigingen 8 ks
Tak materiaal plastic
Bladbreedte 8 cm
blad lengte 11 cm
Aantal vellen 70 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!