Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Calladium tweekleurig 50 cm

Korting
42 %
Oorspronkelijk
€ 11
Alleen vandaag
€ 6,39 met VAT
€ 5,28 zonder BTW
600 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 24 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Caladium is een soort van bloeiende plant in de Araceae-familie . Het is bekend onder de algemene naam olifantenoor, hart van Jezus of engelenvleugels. De soort Caladium omvat zeven soorten. Ze groeien in open bosgebieden en aan rivieroevers. Wilde planten worden 40-90 cm hoog en bladeren zijn meestal 15-45 cm lang. Calladium is perfect voor moderne, lichte minimalistische interieurs. De bladeren van deze tropische plant, afkomstig uit het verre Brazilië, zijn erg dun en lijken op een vel papier. Afhankelijk van de cultivars kunnen ze roze of rood gekleurd zijn, ze kunnen ook wit, groen en veelkleurig zijn. Ze hebben meestal sterke vaatbundels, wat ze onconventioneel en interessant maakt. De bloem is groenachtig en zeer onopvallend. De schoonheid van de plant zit dus vooral in de bladeren.

Voorval

Calladium is een tropische plant die zijn oorsprong vindt in Zuid- en Midden-Amerika, maar ook in India, zelfs in sommige delen van Afrika en op verschillende tropische eilanden, is gedomesticeerd en sinds het einde van de 18e eeuw in Europa wordt gekweekt. Verschillende soorten worden als sierplant gekweekt vanwege hun grote pijlvormige bladeren, gemarkeerd door verschillende patronen in wit, roze en rood.

Parameters:

Onze Calladium is 50 cm hoog. Het heeft één groene kunststengel waaraan 8 takken zitten. Aan deze takken beginnen 18 groen-wit realistisch ogende bladeren, met een mooi patroon en mooi uitgesproken nerven. Hoewel ze van plastic zijn gemaakt, zien ze er levendig uit. Wordt geleverd zonder bloempot . De plant bevat echter een groefdoorn , waarmee je hem gemakkelijk naar eigen inzicht overal kunt plaatsen.

Plaats

Calladium is een kamerplant. Met zijn realistische uitstraling kan onze Calladium uw huis of elke andere omgeving waarin u besluit onze Calladium te plaatsen, aangenaam verlevendigen. Je hoeft ook niet bang te zijn om hem naast een andere plant of bloem te plaatsen. Dankzij de inkepende steel is hij gemakkelijk te verankeren in een decoratieve bloempot, aangezien deze plant zonder binnenbak of decoratieve bloempot wordt geleverd.

Combinaties

Hoewel het misschien niet zo lijkt, vormt Kaládium een mooie aanvulling op de Krotónovcami, het monster of de Difenbachiami. Maar als je deze Calladium combineert met bloemen zoals Orchid, maak je zeker geen verkeerde keuze. Ook vindt u op onze website een ruime keuze aan bloempotten. We zouden Kladi graag een witte bloempot aanraden, maar je zult zeker geen fout maken als je kiest voor een bloempot met een betonmotief, of zelfs een veelkleurige. In ons aanbod kunt u ook kiezen voor decoratieve chips of stenen en met hun hulp kunt u uw arrangement mooi decoreren.

Parameters:

Productcode 20247
Hoogte 50 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Stam / stuurpen lengte 7 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vestigingen 9 ks
Tak materiaal plastic
Bladbreedte 12 cm
blad lengte 15 cm
Aantal vellen 18 ks
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente, wit

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!