Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Philodendron Cordatum 45 cm

Korting
23 %
Oorspronkelijk
€ 8,90
Alleen vandaag
€ 6,89 met VAT
€ 5,69 zonder BTW
600 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 5 december
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Wat deze plant het meest kenmerkt, zijn de bladeren, die een hartvormig ontwerp hebben, diepgroen van kleur. In vergelijking met andere Philodendrons is hij kleiner van formaat, waardoor je hem zonder problemen in potten kunt kweken. Het heeft veel bladeren en daarom kiezen velen ervoor om het aan het plafond te laten hangen. Hoewel het wordt beschouwd als een plant met onderontwikkelde wortels, is het waar dat het erg snel groeit totdat het als een wijnstok wordt beschouwd.

Niet veel mensen weten dat Philodendron cordatum een giftige plant is . Het wordt in winkels verkocht als kamerplant , maar de waarheid is dat het een soort is die de gezondheid van mensen kan aantasten, maar ook dieren, als ze ze consumeren. Deze plant heeft een speciaal plekje in de harten van tuinders. Waarschijnlijk omdat het zelfs op donkere plaatsen groeit en de lucht perfect reinigt .

Voorval

Deze plant komt oorspronkelijk uit Brazilië en Peru. Het is wijdverbreid uitsluitend in tropisch Amerika. Het gebied strekt zich uit van Noord-Mexico via Midden-Amerika tot Paraguay en Noord-Argentinië, en omvat de Caribische eilanden. Hoewel het een exotische plant is, is de waarheid dat ze zich heel goed aanpast aan andere klimaten en omgevingen. Zijn veerkracht helpt de plant om zijn behoeften te veranderen met voldoende tijd voor deze aanpassing.

Het is duidelijk dat de winter hem niet zo goed past, dus in het noorden van Spanje is het aan te raden om het binnen te doen, maar in het geval van het zuiden zou je de locatie zowel binnen als buiten kunnen overwegen, omdat het zich zeer goed aanpast aan beide plaatsen .

Parameters:

Onze kunstplant Philodendron heeft een kunststof steel en een hoogte van 45 cm . Het aantal takken is 8 stuks. De bladeren zijn mooi naturel groen van kleur met een aantal van 70 stuks. Het materiaal is van plastic, maar ze zien er levendig uit . Deze plant wordt geleverd zonder pot . De bloem bevat een groefdoorn, waardoor je hem gemakkelijk in elk arrangement of decoratieve bloempot kunt plaatsen. In onze online winkel bieden wij u een ruim assortiment decoratieve bloempotten aan.

Plaats

De kunstplant Philodendron is bedoeld voor binnengebruik . Koop deze mooie bloem voor je huis en versier je huis. Het is een onopvallende maar erg mooie plant die je huis zal opfleuren met zijn aanwezigheid. In een glazen terrarium of in een decoratieve bloempot in combinatie met gemalen graniet, zal Philodendron een gevoel van welzijn in huis brengen. Hij past in de woonkamer , de slaapkamer op het nachtkastje, de gang - kortom overal waar de zonnestralen niet kunnen gluren. Je hoeft hem geen water te geven en hij blijft mooi.

Combinatie

We raden aan om de philodendron te combineren met de Lirovitolist vijg, Monster . In combinatie met deze planten creëer je een groene oase van rust. De plaatsing van deze bladverliezende planten in het ontwerp wordt gebruikt als aanvulling op het interieur, omdat ze een echt ongewone sfeer in de kamer kunnen creëren. Kamerplanten kunnen wonderen verrichten in je huis, de kamer nieuw leven inblazen en de ruimte een frisse kleur geven.

Parameters:

Productcode 20200
Hoogte 45 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Breedte 30 cm
Taklengte: 12.5 cm
Aantal vestigingen 8 ks
Tak materiaal plastic
Bladbreedte 7 cm
blad lengte 12 cm
Aantal vellen 70 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!