Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Japanse Fatsia kunst 50 cm

Korting
19 %
Oorspronkelijk
€ 10
Alleen vandaag
€ 8,09 met VAT
€ 6,69 zonder BTW
600 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 8 december
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Het is een zeer decoratieve plant waarmee de woning er ongetwijfeld levendiger uit gaat zien.

Aralia, wiens wetenschappelijke naam Fatsia japonica is, is altijd een groene struikplant. Het wordt gekenmerkt door grote bladeren van 30 tot 50 centimeter, spinrag en sterk, felgroen van kleur.

De bloemen zijn wit of crème van kleur, gegroepeerd in een bloeiwijze in de vorm van een navel, en zijn hermafrodiet. De vruchten zijn bolvormige stenen, glanzend zwart na rijping, met licht samengedrukte zaden. Het is een plant die onder de bescherming van andere planten leeft, dus de zon zal hem nooit direct raken.

Voorval

Fatsia is een inwoner van Zuidoost-Azië. Deze plant bereikt in de natuur een hoogte van 5 meter en wordt gedistribueerd in Japan, Korea, Taiwan en Nieuw-Zeeland. Het verdraagt aanzienlijke dagelijkse verschillen goed.

De plant wordt gebruikt voor landschapsarchitectuur in regio's met een subtropisch klimaat. In Rusland wordt Fatsia geteeld op open land en aan de kust van de Zwarte Zee van de Kaukasus en op de Krim.

In Japan is het een traditie om Fatsiu te planten in de buurt van huizen uit het noorden. Er is een geloof dat de plant de bewoners van de woning beschermt tegen boze geesten uit het noorden.

Parameters:

Onze kunst Fatsia Japanese is 50 cm hoog. Het heeft 9 groene plastic stengels waarop 18 prachtige groene plastic bladeren zitten die er levend uitzien. Het is een kamerplant die een groefdoorn bevat, waardoor de plant gemakkelijk in verschillende ikebana's, arrangementen of een decoratieve bloempot verwerkt kan worden.

Plaats

Deze prachtige, ogenschijnlijk echte Fatsia Japanese zal je huis , kantoor , woonkamer of hal verfraaien, dit juweeltje past overal in je interieur. Het is zelfs geschikt voor gebruik in extreem veeleisende binnenruimtes zoals gebrek aan licht, rookruimtes, moeilijk bereikbare plaatsen.

Combinaties

Fatsia Japanese is een plant van hoge kwaliteit die elke kamer zal verlichten. In combinatie met Strelicia of Krotón kunt u uw woon- of werkomgeving vertroetelen. Een gestructureerde decoratieve bloempot, waarvan je het oppervlak kunt decoreren met wit grind, past er heel goed bij. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20245
Hoogte 50 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 15 cm
Aantal vestigingen 9 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 15 cm
Bladbreedte 15 cm
Aantal vellen 18 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 7 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!