Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Taro Araceae 45 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 9,30
Alleen vandaag
€ 5,59 met VAT
€ 4,62 zonder BTW
600 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres woensdag 31 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Araceae zijn een familie van eenzaadlobbige bloeiende planten. In ons land ook wel Toewijzing genoemd. Taro is een tropische plant die voornamelijk wordt gekweekt om zijn eetbare knollen. Het is de meest voorkomende soort van verschillende planten van de Araceae-familie, die worden gebruikt als groenten voor de productie van knollen , bladeren en stengels . Taro-knollen zijn een hoofdvoedsel in Afrikaanse, oceanische en Zuid-Aziatische culturen en men gelooft dat Taro een van de eerste gecultiveerde planten was.

Een plant in verschillende soorten en maten. De bladeren kunnen tot 40 cm x 24,8 cm groot worden en hebben een eivormige hartvorm met duidelijke nerven.

Het is geschikt om als kamerplant te kweken. Allocation is een decoratieve, groenblijvende plant met grote, pijlvormige bladeren op grote stelen. De grote nerven aan beide zijden geven de bladeren een grote sierlijkheid. Taro is een grote plant met grote wortels. De stengel reikt soms tot 2 meter, de stengels 1 meter lang. Toewijzing is een thermofiele plant.

Voorval

Taro wordt verondersteld inheems te zijn in Zuid-India en Zuidoost-Azië, maar is op grote schaal genaturaliseerd. Het wordt verondersteld afkomstig te zijn uit de regio Indomalaya, mogelijk uit Oost-India, Nepal en Bangladesh. Het verspreidde zich door teelt naar het oosten naar Zuidoost-Azië, Oost-Azië en de eilanden in de Stille Oceaan, naar het westen naar Egypte en de oostelijke Middellandse Zee, en vervolgens naar het zuiden en westen van daar naar Oost-Afrika en West-Afrika, waar het zich verspreidde naar het Caribisch gebied en Amerika.

Parameters:

Onze kunstplant Taro Araceae is 45 cm hoog en wordt geleverd zonder bloempot . De 8 stelen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, evenals de 70 groene bladeren, die naar het midden toe lichtgroen worden. Ze zijn echt niet te onderscheiden van de levenden. Deze kunstplant bevat een groefdoorn, waarmee je hem naar eigen idee kunt rangschikken.

Plaats

Onze kunstplant Taro Araceae is erg mooi en ziet er verbazingwekkend echt uit en is een welkome aanvulling in alle woonruimtes en kantoren. Kunstmatige Taro is ontworpen voor het interieur . Het is ook geschikt voor oudere, maar vooral voor lichte moderne interieurs. U kunt het interieur kiezen uit de soorten die sierblad zijn. In het interieur kan je hem plaatsen in de eetkamer , serre , keuken , maar ook in de woonkamer , waar hij zeker een sfeervolle decoratie zal zijn.

Combinatie

U kunt één soort van verschillende kleuren combineren, 2-3 soorten, die u bijvoorbeeld in hoogte, breedte kunt rangschikken en overhangende planten kunt toevoegen. Je kunt ook groenblijvende bomen, dwergconiferen met eenjarige planten, in grotere keramische en houten containers gebruiken.

Het is mogelijk om een heel groot aantal planten te combineren, wat samen met onze Taro een harmonieus interieur zal creëren. Kijk ook eens naar ons ruime assortiment bloempotten, waarmee je je interieur in stijl aanvult.

Parameters:

Productcode 20192
Hoogte 45 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 10 cm
Aantal vestigingen 8 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 11 cm
Bladbreedte 7.5 cm
Aantal vellen 70 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente, geel groen
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie