Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Schieten bloeiend 150 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 150
Alleen vandaag
€ 88,90 met VAT
€ 73,47 zonder BTW
291 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 24 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Strelice is een tropische plant met een exotische vogelachtige bloem. Een elegante, middelhoge vaste plant met een unieke uitstraling die een flinke dosis exotisme in huis haalt. Toch kan men Strelice karakteriseren, dat al lange tijd een van de meest populaire kamerplanten is in verschillende delen van de wereld, waaronder Midden-Europa. De hoogte van de hele plant kan 100 tot 150 centimeter bedragen. Het wordt gekenmerkt door leerachtige bladeren vergelijkbaar met Banana Tree. Hun vorm is langwerpig, ovaal, ze groeien tot 50 centimeter. Het meest typische element van de plant is een bloem met een puntige vorm. De kleur van de bloemen is meestal oranje of blauw. 2 full colour bloemen hebben de neiging om op één stengel te groeien.

Voorval

Exotisch, extravagant, gewoon charmant. We kunnen deze attributen gemakkelijk toewijzen aan Shooting. Het vindt zijn oorsprong in tropische klimaten, maar heeft in de loop van de tijd zijn plaats gevonden op elk continent. De Europese is geen uitzondering.

De populaire exotische plant heeft vanuit Afrika het oude continent bereikt. Haar oorspronkelijke thuis is de Republiek Zuid-Afrika, waar ze altijd in het wild is gegroeid. Dankzij zijn kleurrijke betoverende bloemen begon het geleidelijk aan gedomesticeerd te worden in veel huishoudens.

Parameters:

Onze kunstmatige schietbaan is 150 cm hoog, inclusief bloempot. Wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 20,32 cm. Het oppervlak van het kunstmatige substraat is bedekt met decoratieve geëxpandeerde klei. 25 bladeren en 3 bloemen "groeien" op 4 plastic stelen. Hoewel ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, zijn ze niet te onderscheiden van de levenden. De bladeren hebben een natuurlijke groene kleur. De oranje-paarse bloemen zijn een perfecte replica van de levenden.

Plaats

Het valt ook op in een modern licht appartement, in glazen hallen en bij de zwembaden. Deze plant verdient een representatieve plek, is waardevol en kan de ruimte op een zeer interessante manier luxe vervolledigen. Het wordt gekenmerkt door een atypische bloem, die zeer aantrekkelijk is en op het eerste gezicht de aandacht trekt. Het is een prachtige metgezel op plaatsen waar levende planten niet gedijen.

Combinaties

Onze kunstmatige schietplant verlicht de ruimte als individu prachtig, bovendien hoef je je geen zorgen te maken, en om het mooi te houden, is het voldoende als je af en toe de bladeren van het stof veegt. Het is veelzijdig en speelt goed in combinatie met groen. Het werkt heel mooi in de klassieke soorten bloempotten, die je ook in ons aanbod vindt.

Parameters:

Productcode 20069
Hoogte 140 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 17 cm
Insteekdiameter: 19.8 cm
Aantal stelen / stelen 4 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 37 cm
Bladbreedte 17 cm
Aantal vellen 25 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 3 ks
Tak kleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur Oranje, paars
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!