Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstboom Ficus 180 cm

€ 139 met VAT
50 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis woensdag 1 december

Beschrijving

Kenmerken

Ficus is altijd een groene sierboom, een van de meest populaire kamerplanten. Het heeft licht hangende takken en eivormige puntige bladeren. Ze zijn meestal diepgroen van kleur en heel vaak worden er ook planten met bont blad gekweekt. Over een paar jaar zal een kleine Ficus op een kamerplant groeien en kan enkele meters hoog worden. Ficus houdt van veel helder en diffuus licht, maar geen direct zonlicht. Hij gedijt bij normale kamertemperatuur tot 24°C, in de winter mag de temperatuur niet onder de 15°C komen. De plant verdraagt geen grote temperatuurschommelingen en tocht. Kweek het in de wintermaanden op drukke plaatsen.

Voorval

De oorspronkelijke bodem van de plant zijn de bossen van Maleisië, de Filippijnen, Nieuw-Guinea, Indonesië. In Nieuw-Guinea groeit bijvoorbeeld de grootste Ficus - ze kunnen een hoogte bereiken van meer dan 40 meter en een dikte van 4 tot 5 meter, maar thuis wordt hij niet meer dan twee meter. Deze bloemen hebben grote glanzende bladeren die naar beneden vallen en melksap. Het is bekend in Latijns-Amerika, waar dit sap wordt gebruikt om medicijnen te maken die tumoren oplossen. In Indonesië, en vooral in India, wordt Ficus beschouwd als een heilige plant die spiritualiteit en verlichting biedt. Bewoners zien het vaak in tempels. Volgens de oosterse filosofie kweekt Ficus positieve energie in huis.

Parameters:

Onze kunstboom Fikus is 180 cm hoog, inclusief de basis bloempot. Het heeft 2 stammen van natuurlijk hout, waarop rijkelijk geplaatste rijke bladkronen zijn. De bladeren zijn gemaakt van plastic, maar voelen levendig aan. Hun kleur is licht- en donkergroen met een combinatie van crème aan de randen van het blad. Onze kunst Fikus is een kamerplant die wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 20,32 cm . Het oppervlak van het kunstmatige substraat is bedekt met mos.

Plaats

Onze prachtige Fiku's, die zijn levende vorm getrouw nabootsen, zullen uw huis gegarandeerd heel mooi verfraaien. Het is echter noodzakelijk om het op de juiste plaats te plaatsen, waar de schoonheid volledig kan worden gemanifesteerd. Of het nu op kantoor , woonkamer of hal is - dit juweeltje past echt overal. Het is een zeer goede keuze, zelfs voor extreem veeleisende binnenruimtes (gebrek aan licht, rookruimtes, moeilijk bereikbare plaatsen).

Combinaties

Kunstmatige Ficus is ons best verkochte product. Hij vermenigvuldigt zijn schoonheid in het gezelschap van Zamiokulkasa , Dífenbachie , maar ook met verschillende soorten Bonsai. Voor Fikus raden we je ook aan om een mooie decoratieve bloempot te kiezen die zowel bij de plant als bij het gekozen interieur past. Een goed gekozen bloempot kan wonderen doen. Eenkleurige bloempotten, liefst in zachte kleuren, passen perfect bij onze kunst Ficus. Ook vindt u in ons aanbod een grote keuze aan bloempotten.

Parameters:

Productcode 20087
Hoogte 180 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 17 cm
Insteekdiameter: 19.8 cm
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal hout
blad hoogte 6 cm
Bladbreedte 3.5 cm
Aantal vellen 2420 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur bruin
blad kleur groente, wit
Hoogte romp / stuurpen 65 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!