Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstboom Ficus rond 130 cm

Korting
37 %
Oorspronkelijk
€ 100
Alleen vandaag
€ 62,90 met VAT
€ 51,98 zonder BTW
92 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 27 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Figovník, de Slowaakse naam Fikus verwijst alleen naar decoratieve soorten van dit geslacht, vooral die met harde glanzende donkergroene elliptische bladeren. De Fikus-familie omvat meer dan 800 soorten tropische en subtropische houtachtige planten. De ficus wordt gevormd door secundaire stammen van luchtwortels. In onze omstandigheden worden tropische soorten gekweekt als sierplanten. De gewone ficus is een subtropische soort uit het Middellandse Zeegebied. Maar het wordt ook geteeld in Slowakije, waarvan het fruit (vijgen) bij ons wordt geïmporteerd. De gewone ficus is een bladverliezende boom of struik, die gewoonlijk 10 m hoog wordt, maar niet meer dan 15 m. De bladeren zijn eenvoudig, 10 tot 30 cm lang. Sommige bronnen stellen dat het een eenhuizige plant is, andere dat het een tweezaadlobbige plant is. Pulp en onrijp fruit zijn giftig.

Voorval

Het komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en West-Azië, maar wordt al sinds de oudheid gekweekt en wordt nu over de hele wereld gekweekt als sierplant en fruitboom. Het is een genaturaliseerde soort geworden in lokale plaatsen in Azië en Noord-Amerika. Tegenwoordig vinden we het gedomesticeerd in de gordel van grondgebied van de westelijke Middellandse Zee tot het noordoosten van India. Het wordt al enkele eeuwen in Slowakije verbouwd in warme gebieden in wijngaarden of op verschillende beschermde plaatsen, maar de teelt ervan in ons land is niet winstgevend en Fikus bevriest vaak.

Parameters:

Onze kunst Ficus is 130 cm hoog, inclusief bloempot. Het bestaat uit 1 stam, die is gemaakt van natuurlijk hout. Aan de bovenkant van de stam bevindt zich een bladvormige kroon, die de vorm heeft van een bol. Een stuk van een dunnere stam is nog steeds om de hoofdstam gewikkeld voor een mooier algemeen ontwerp van Fikus. De bladeren zijn gemaakt van plastic, ze voelen levend aan en er zijn 1312 stukjes. Ze zijn natuurlijk groen van kleur, met witte randen rond de randen. Het is een perfecte replica van de live versie van deze Ficus. Onze Fikus wordt geleverd verankerd in een decoratieve inlage, met een diameter van 20,50 cm, ook samen met een kunstmatige ondergrond, die bedekt is met decoratieve geëxpandeerde klei.

Plaats

Onze kunstmatige Fiku's zullen je open en lichte kamers heel mooi vullen. Dankzij zijn realistische uitstraling zal het een prachtige decoratie van je huis of kantoor zijn en vergeet je dat deze Fikus eigenlijk kunstmatig is. Hij valt prachtig op op sokkels, in woonkamers en eetkamers , altijd in de meest representatieve delen van het appartement of huis. Onze kunstmatige Fikus brengt u gegarandeerd exotisme rechtstreeks bij u thuis.

Combinaties

Kunstficus combineert heel goed met andere soorten vijgen, maar ook met verschillende palmen. Als je bang bent dat je geen van de bloeiende planten in de kamer naast deze palm kunt plaatsen, is dat een grote vergissing. Het past heel mooi bij bijvoorbeeld Heliconia . Deze Fikus "verstaat" ook perfect met onze kunststof ORIENT bloempotten met een rotan patroon van een lichtere maar ook donkere kleur. Ook deze en vele andere geschikte bloempotten vindt u op onze website.

Parameters:

Productcode 20085
Hoogte 130 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 22 cm
Insteekdiameter: 19.75 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal hout
Taklengte: 4 cm
Bladbreedte 4 cm
blad lengte 8 cm
Aantal vellen 1312 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente, wit
Hoogte romp / stuurpen 65 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!