Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstboom Fikus liaan 120 cm

€ 81,90 met VAT
80 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis vrijdag 22 oktober

Beschrijving

Kenmerken

Ficus ook wel bekend als Figovník is een zeer oude gecultiveerde plant. Vijgenboom is een bladverliezende boom of struik, meestal tot 10 m hoog, maximaal 15 m. De bladeren zijn eenvoudig drie- of vijflobbig, 10 tot 30 cm lang. Borka is lichtgrijs, later bruingrijs, gebarsten. Sommige bronnen stellen dat het een eenhuizige plant is, andere dat het een tweezaadlobbige plant is. Vijgen hebben, net als andere vijgen, een samengestelde vrucht genaamd Figa. Pulp en onrijp fruit zijn giftig. Pulp is irriterend voor de ogen.

Voorval

Het komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en West-Azië, maar wordt al sinds de oudheid gekweekt en wordt nu over de hele wereld gekweekt als sierplant en fruitboom. Het is een genaturaliseerde soort geworden in lokale plaatsen in Azië en Noord-Amerika. Tegenwoordig vinden we het gedomesticeerd in de gordel van het grondgebied van de westelijke Middellandse Zee tot het noordoosten van India. Het wordt al enkele eeuwen in Slowakije verbouwd in warme gebieden in wijngaarden of op verschillende beschermde plaatsen, maar de teelt ervan in ons land is niet winstgevend en vijgen bevriezen vaak.

Parameters:

Onze kunst Ficus is 120 cm hoog, inclusief de bloempot. Hij wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 17,78 cm . Het oppervlak van het kunstmatige substraat is bedekt met decoratieve geëxpandeerde klei. De drie stammen zijn gemaakt van natuurlijk hout en er zijn 774 prachtige natuurlijke groene siliconen bladeren in twee tinten, die tot in het kleinste detail zijn uitgewerkt. Onze kunstmatige Ficus ziet er zeer realistisch uit, behalve dat hij niet te onderscheiden is van de levenden.

Plaats

Fikus is al lang een van de meest populaire kamerplanten, ook omdat het een mooie groene textuur heeft van glanzende bladeren op de takken, die meestal uit een enkele stam groeien, waardoor ze op een kleine boom lijken. Onze kunstmatige Fikus is ontworpen voor het interieur . Hij is geschikt voor in huis , wintertuin , maar je kunt er ook het kantoor of andere werkplek mee aangenamer maken.

Combinaties

Ficus is een plant die zelf kan opvallen in de ruimte. Ficus heeft vaak geen metgezel nodig. Het kan echter worden gecombineerd met vrijwel elk groen. Een combinatie met een willekeurige Palm uit ons aanbod zal hem snijden, maar je kunt ook kiezen voor een verbinding met Difenbachia of Dracena . Je zet zeker geen stap opzij. Een correct gekozen bloempot kan de schoonheid van Fikus prachtig onderstrepen. Ook vindt u in ons aanbod een grote keuze aan bloempotten.

Parameters:

Productcode 20080
Hoogte 124 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 17.9 cm
Materiaal invoegen plastic
Aantal stelen / stelen 3 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal hout
Aantal vellen 774 ks
plaatmateriaal plastic
De breedte van de bloem 4 cm
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur bruin
blad kleur groente
Bloem hoogte 7.5 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!