Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunst vijgenboom 120 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 85
Alleen vandaag
€ 50,90 met VAT
€ 42,07 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Het is een tropische boom van de zijdeachtige familie met een uitgebreide kroon, meestal tot 10 meter hoog, maximaal 15 meter. De bladeren zijn eenvoudig drie- of vijflobbig, 10 tot 30 cm lang. De stam is lichtgrijs, later bruingrijs, gebarsten. In de oksels van donkergroene decoratieve bladeren worden in het voorjaar kleine groene peervormige vruchten gevormd. Ze worden later geel of kunnen paars worden (afhankelijk van de variëteit). U kunt van augustus tot oktober verse vijgen van uw eigen boom hebben, wanneer de vruchten rijpen. Het unieke aan vijgenbomen is dat er in de zomer een tweede vijgenoogst op wordt geplant.

Voorval

Het komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en West-Azië, maar wordt al sinds de oudheid gekweekt en wordt nu over de hele wereld gekweekt als sierplant en fruitboom. Het is een genaturaliseerde soort geworden in lokale plaatsen in Azië en Noord-Amerika. Tegenwoordig vinden we het gedomesticeerd in de gordel van het grondgebied van de westelijke Middellandse Zee tot het noordoosten van India. Het wordt al enkele eeuwen in Slowakije verbouwd in warme gebieden in wijngaarden of op verschillende beschermde plaatsen, maar de teelt ervan in ons land is niet winstgevend en vijgen bevriezen vaak.

Parameters:

Onze kunst Vijgenboom is 120 cm hoog, inclusief de basis kunststof bloempot , deze heeft een diameter van 15,24 cm. Het oppervlak van het kunstmatige substraat is bedekt met imitatiemos. Het heeft één stam van grijsgroene kleur en is gemaakt van plastic. 72 bladeren in een natuurlijke groene kleur vormen een prachtige kroon. Deze kunstmatige bladeren zijn zeer aangenaam om aan te raken en geven een zeer natuurlijke indruk. De elegantie van deze kunstboom valt op door de juiste bloempot te kiezen, die je zeker terugvindt in ons ruime aanbod.

Plaats

De kunst Vijgenboom is bedoeld voor binnengebruik . Ze verfraaiden elke ruimte in uw huis . Als je hem in een hal of gang plaatst, ziet de entree er echt luxe uit. Het is ideaal voor kantoren, hotels, restaurants, maar ook voor de wintertuin . Met zijn realistische uitstraling trekt hij op het eerste gezicht aan. Deze plant is erg populair en kan vanwege zijn dichtheid worden gebruikt om de ruimte te scheiden of om verschillende tekortkomingen in de kamer te verhelpen.

Combinatie

In de ruime woonkamer creëer je een compositie die je huis in een handomdraai verandert in een oase van rust. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over vijgenboom, en om het mooi te houden, is het overvloedig genoeg om de bladeren af en toe van stof af te vegen, of een speciale spray te gebruiken om planten te glanzen en tegelijkertijd tegen stof . Je vindt het in onze e-shop.

We raden aan om deze boom te combineren met kunstmatige Croton en kunstmatige bamboe op de achtergrond. Kleinere kunstplanten zoals: Anthurium , Eucalyptus op de voorgrond vergroot visueel de ruimte. Wij bieden al deze planten aan op onze website.

Parameters:

Productcode 20059
Hoogte 120 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 13 cm
Insteekdiameter: 16 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 6 cm
blad hoogte 22 cm
Bladbreedte 17 cm
Aantal vellen 72 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal knoppen 4 ks
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Knop kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 95 cm
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!