Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunst Wilgenboom 120 cm

Korting
11 %
Oorspronkelijk
€ 66
Alleen vandaag
€ 58,90 met VAT
€ 48,68 zonder BTW
9 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 3 februari
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Willow is een geslacht van planten in de familie Willow. Wilgen zijn bladverliezende, tweehuizige bomen, heesters en kleine heesters met een massief, nogal oppervlakkig gelegd wortelstelsel. Ze kunnen rechtop of kruipend groeien, hun takken zijn rechtopstaand of overhangend. Boomvormen zijn vaak meerstammig, snelgroeiend, maar hun zachte poreuze hout vergaat snel, waardoor oudere stammen vaak hol zijn en gemakkelijk breken. De knoppen hebben meestal één schaal, zelden twee. Afwisselend zijn uitzonderlijk ook uitnodigende bladeren eenvoudig en stevig. Wilgenbloemen zijn gerangschikt in een lamsbloeiwijze, in de volksmond wad, baburky of marionetten genoemd.

Wilg is een boom die typisch is voor laaglanden, zelfs in gematigde heuvels. Het heeft meer dan 400 soorten. De plant is winterhard en goed bestand tegen minder gunstige omstandigheden. Bovenal heeft hij veel vocht en veel licht nodig om snel te groeien. Je kunt hem ook in de halfschaduw kweken, maar dan zal hij niet zo rijkbloeiend zijn. Het kan niet tegen droogte, zeker niet als het langer aanhoudt.

Voorval

De plaats van herkomst van dit geslacht ligt waarschijnlijk in de bergen van Oost-Azië. Wilgen groeien bijna over de hele wereld, met de focus op de grootste verspreiding in China, Siberië en aangrenzende berggebieden, in de gematigde tot koude zone van Europa en Noord-Amerika. Ze komen ook voor in Japan, verschillende soorten ook in Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten.

Wilgen groeien meestal dicht bij water, in uiterwaardenbossen, natte weiden, veenmoerassen of langs waterlopen.

Parameters:

Onze kunst Wilgenboom inclusief bloempot is 120 cm hoog . Het wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 17,78 cm , op het oppervlak van een kunstmatig substraat bedekt met een imitatie van mos. Op één kunstmatige stam zit ca. 180 natuurlijk groene langwerpige bladeren, gemaakt van hoogwaardig kunststof, maar zowel bij aanraking als voor het oog zijn ze net echt.

Plaats

Als je een beetje natuur in huis wilt hebben, maar je hebt er geen geschikte omstandigheden voor, dan is onze kunstboom Willow de juiste keuze voor jou. De Wilg is bedoeld voor het interieur . Het kan worden gebruikt in woonkamers , eetkamers en hallen , of in serres - kortom overal waar het niet mogelijk is om voor levende planten te zorgen. Het heeft geen verzorging nodig, maar het blijft altijd even mooi en fris.

Combinaties

Het is veelzijdig in combinatie met elk groen, waarmee het een perfect harmonieus interieur creëert. Willow werkt heel natuurlijk in zowel hoge als lage sierpotten.

Aanbevolen decoratieve bloempotten zijn los bij ons te bestellen. Ook is het mogelijk om decoratief vulmateriaal bij ons te bestellen, zoals houtsnippers, Claydite of sierstenen in diverse kleuren.

Parameters:

Productcode 20076
Hoogte 120 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Breedte 20 cm
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 17.8 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad lengte 10 cm
Aantal vellen 180 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 40 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!