Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Philodendron 120 cm

Korting
42 %
Oorspronkelijk
€ 130
Alleen vandaag
€ 75,90 met VAT
€ 62,73 zonder BTW
86 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 27 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Philodendron (Philodendron) is een geslacht van planten in de Aron-familie. Het zijn kleine tot robuuste, meerjarige kruiden met vaste of gelede, stengelbladeren en kleine bloemen in rietvormige bloeiende bloeiwijzen. Wat deze plant het meest kenmerkt, zijn de bladeren, die een hartvormig ontwerp hebben, diepgroen van kleur. In vergelijking met andere Philodendrons is hij kleiner van formaat, waardoor je hem zonder problemen in potten kunt kweken. Het heeft veel bladeren en daarom kiezen velen ervoor om het aan het plafond te laten hangen. Hoewel het wordt beschouwd als een plant met onderontwikkelde wortels, is het waar dat het erg snel groeit totdat het als een wijnstok wordt beschouwd. Niet veel mensen weten dat Philodendron een giftige plant is. Het wordt in winkels verkocht als kamerplant, maar de waarheid is dat het een soort is die de gezondheid van mensen kan aantasten, maar ook dieren, als ze ze consumeren. Deze plant heeft een speciaal plekje in de harten van tuinders. Waarschijnlijk omdat het zelfs op donkere plaatsen groeit en de lucht perfect reinigt.

Voorval

Deze plant komt oorspronkelijk uit Brazilië en Peru. Het is wijdverbreid uitsluitend in tropisch Amerika. Het gebied strekt zich uit van Noord-Mexico via Midden-Amerika tot Paraguay en Noord-Argentinië, en omvat de Caribische eilanden. Hoewel het een exotische plant is, is de waarheid dat ze zich heel goed aanpast aan andere klimaten en omgevingen. Zijn veerkracht helpt de plant om zijn behoeften te veranderen met voldoende tijd voor deze aanpassing. De winter staat hem duidelijk niet zo goed.

Parameters:

Onze kunstplant Philodendron is 120 cm hoog, inclusief de bloempot. Het wordt geleverd in een eenvoudige plastic bloempot met een diameter van 17,78 cm , bedekt met decoratieve geëxpandeerde klei op het oppervlak van het kunstmatige substraat. Uit één plastic steel "groeien" 38 prachtig grote, kunstmatige natuurlijke groene bladeren, die een zeer realistische indruk geven. Met driekwart hoogte van de Philodendron zijn ze donkergroen gekleurd, de rest van de bladeren zijn lichtgroen voor een nog natuurlijker resultaat.

Plaats

De kunstplant Philodendron is bedoeld voor binnengebruik . Het is een ideale aanvulling voor thuis of op kantoor . Met zijn prachtige natuurlijke kleur van bladeren, zal hij elke kamer verlevendigen. Het is een majestueuze decoratie en in de ruimte vormt het een niet te missen herkenningspunt dat bij bijna alle interieurstijlen past. Het is geschikt waar er niet genoeg licht is voor een levende plant of waar het niet mogelijk is om voor een levende plant te zorgen.

Combinaties

Philodendron is een van de meest populaire planten, die het meest wordt gebruikt in het interieur van huizen en appartementen . Ze kan perfect opvallen in de ruimte en zichzelf en heeft vaak geen maatje nodig. Het kan echter worden gecombineerd met vrijwel elk groen. We raden een correct gekozen bloempot aan, die de schoonheid van de Philodendron mooi kan onderstrepen, evenals het algehele interieur waarin de bloem zal worden geplaatst. U vindt in ons aanbod een grote keuze aan bloempotten en ook diverse soorten groen.

Parameters:

Productcode 20043
Hoogte 120 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Insteekdiameter: 17.78 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vellen 38 ks
plaatmateriaal plastic
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!