Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstboom Ficus 180 cm

€ 129 met VAT
50 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis donderdag 27 januari

Beschrijving

Kenmerken

Figovník, de Slowaakse naam Fikus verwijst alleen naar siersoorten van dit geslacht, vooral die met harde glanzende donkergroene elliptische bladeren. De Fikus-familie omvat meer dan 800 soorten tropische en subtropische houtachtige planten. De ficus wordt gevormd door secundaire stammen van luchtwortels. In onze omstandigheden worden tropische soorten gekweekt als sierplanten. De gewone ficus is een subtropische soort uit het Middellandse Zeegebied. Maar het wordt ook geteeld in Slowakije, waarvan het fruit (vijgen) bij ons wordt geïmporteerd. De gewone ficus is een bladverliezende boom of struik, die gewoonlijk 10 m hoog wordt, maar niet meer dan 15 m. De bladeren zijn eenvoudig, 10 tot 30 cm lang. Sommige bronnen stellen dat het een eenzaadlobbige plant is, andere dat het een tweezaadlobbige plant is. Pulp en onrijp fruit zijn giftig.

Voorval

Het komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en West-Azië, maar wordt al sinds de oudheid gekweekt en wordt nu over de hele wereld gekweekt als sierplant en fruitboom. Het is een genaturaliseerde soort geworden in lokale plaatsen in Azië en Noord-Amerika. Tegenwoordig vinden we het gedomesticeerd in de gordel van grondgebied van de westelijke Middellandse Zee tot het noordoosten van India. Het wordt al enkele eeuwen in Slowakije verbouwd in warme gebieden in wijngaarden of op verschillende beschermde plaatsen, maar de teelt ervan in ons land is niet winstgevend en Fikus bevriest vaak.

Parameters:

Onze kunst Ficus is 180 cm hoog, inclusief bloempot. Het bestaat uit 7 stammen die zijn gemaakt van natuurlijk hout. De eerste kroon begint in het eerste derde deel van de stammen. De tweede kroon bevindt zich bovenaan de hoogste stam. De bladeren zijn gemaakt van plastic, dat levend aanvoelt en zijn in het aantal van 2420 stuks. Ze zijn een perfecte replica van de bladeren van de levende versie van deze Ficus. De kleur van de bladeren is licht- en donkergroen met een combinatie van crème aan de randen van het blad. Onze Fikus wordt geleverd in een decoratieve inlage met een diameter van 20,32 cm , samen met een kunstmatig substraat, dat is bedekt met een imitatie van mos.

Plaats

Onze kunstmatige Fiku's zullen je open en lichte kamers heel mooi vullen. Dankzij zijn realistische uitstraling zal het een prachtige decoratie van je huis of kantoor zijn en vergeet je dat deze Fikus eigenlijk kunstmatig is. Hij valt prachtig op op sokkels, in woonkamers en eetkamers , altijd in de meest representatieve delen van het appartement of huis. Onze kunstmatige Fikus brengt u gegarandeerd exotisme rechtstreeks bij u thuis.

Combinaties

Kunstficus combineert heel goed met andere soorten vijgen , maar ook met verschillende palmen . Als je bang bent dat je geen van de bloeiende planten in de kamer naast deze palmboom kunt plaatsen, is dat een grote vergissing. Het past heel goed bij bijvoorbeeld Guzmania . Deze Fikus "verstaat" ook perfect met onze kunststof RATO bloempotten met een rotan patroon van een lichtere maar ook donkere kleur. Je vindt ze in ons aanbod. Ook kunt u de beplanting in de bloempot bijzonder maken door houtsnippers op het oppervlak van het substraat te leggen, of u kunt ook kiezen voor sierstenen, waarvan ook een grote selectie op onze website te vinden is.

Parameters:

Productcode 20083
Hoogte 180 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 17 cm
Insteekdiameter: 19.8 cm
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal hout
blad hoogte 6 cm
Bladbreedte 4 cm
Aantal vellen 2420 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente, wit
Hoogte romp / stuurpen 60 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!