Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunsttak Varen 85 cm (Set van 3)

€ 7,30 met VAT
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Zoals je op de foto's kunt zien, is de Aspergetak niet alleen interessant in vorm en tekening, maar vooral in kleuren. Het mooie blad heeft dezelfde goede kleur en reliëf blad en bladvorm als de originele echte aspergetak. Het is een perfecte replica van een tak die moeilijk te onderscheiden is van een levende plant. De plant ziet er heel echt uit en is geschikt als decoratie voor elke ruimte. Top kwaliteit! Deze tak is een kruising tussen asperges en varen. De kunststoftak is gemaakt van een aantal zijtakken bedekt met zeer fijn haar. Dit geeft deze tak een zeer natuurlijke uitstraling. In deze versie worden 3 vestigingen gecombineerd tot 1 product. De lengte is ongeveer 85 cm, de totale breedte is ongeveer 35 cm. De tak is een ideale plant voor gebruik in bloemstukken. De tak is voorzien van 9 stammen.

Parameters:

Productcode 4065
Hoogte 85 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Gemiddeld 35 cm
Aantal stelen / stelen 9 ks
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet
Land van herkomst Nederland

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!