Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Areca kunstpalm 150 cm

€ 149 met VAT
100 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis donderdag 27 januari

Beschrijving

Kenmerken

Palma Areca is in onze regio vooral populair als klassieke kamerplant. De stengels, die bijzonder rechtop staan, lijken op de unieke bamboeplant. Deze stengels worden meestal beëindigd door waaiervormige, gebogen bladeren, die in tegengestelde richtingen zijn gerangschikt. De bladeren kunnen een lengte bereiken van maar liefst 1,2 meter.

De bladeren die bovenop de stam groeien zijn bijna altijd palmachtig of veerachtig, de stengels zijn altijd groen. Een groot aantal stammen van deze palm is bossig vertakt, de bladeren zijn verdeeld in een groot aantal glanzende paren in de vorm van een veer. Dankzij haar vermogen om de lucht te verbeteren, draagt de plant bij aan een aangenaam binnenklimaat.

Voorval

Areca is een tropische palmboom, afkomstig uit Madagaskar en Tanzania. Door zijn geveerde bladeren is het een van de meest aantrekkelijke palmen. In totaal zijn er meer dan 50 soorten. Het is een slanke palmboom die in de loop der jaren stammen heeft gevormd. Het bereikt een gemiddelde hoogte van 3 meter, maar kan 6 meter bereiken. De bladeren zijn geveerd, gewelfd, groen van kleur en 2 tot 3 meter lang.

Parameters:

Onze Areca palm is 150 cm hoog inclusief bloempot. Het bestaat uit 2 stammen, die zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Net boven de kunststof voet begint het bladerwerk van deze Palma. De bladeren zijn donkergroen van kleur en gemaakt van kunststof, dat levendig aanvoelt en in het aantal van 19 stuks. Het is een perfecte replica van de live versie van deze Palma. De kunst Palma Areca wordt geleverd in een kunststof basispot met een diameter van 17,78 cm , samen met een kunstsubstraat dat bedekt is met mos.

Plaats

Onze Areca palmboom zal je open en lichte kamers heel mooi vullen. Dankzij zijn realistische uitstraling zal het een prachtige decoratie van je huis of kantoor zijn en vergeet je dat deze palmboom eigenlijk kunstmatig is. Het valt prachtig op op sokkels, in woonkamers en eetkamers, altijd in de meest representatieve delen van het appartement of huis. Onze Areca palmboom brengt je exotisme gegarandeerd direct bij je thuis.

Combinaties

Onze Palma Areca combineert heel goed met andere soorten palmen, maar ook met verschillende Cyka's , maar ook Varens zal het snijden. Als je bang bent dat je geen van de bloeiende planten in de kamer naast deze Palm kunt plaatsen, dan heb je het echt mis. Deze Palma past ook perfect bij onze bloempotten, je vindt ze in ons aanbod. U kunt de beplanting in de bloempot ook bijzonder maken door houtsnippers op het oppervlak van het substraat te plaatsen, een grote selectie hiervan vindt u ook op onze website.

Parameters:

Productcode 20003
Hoogte 155 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 15.5 cm
Insteekdiameter: 17.8 cm
Materiaal invoegen plastic
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vestigingen 19 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 22 cm
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 28 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!