Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunsttak Varen 16 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 1,10
Alleen vandaag
€ 0,65 met VAT
€ 0,54 zonder BTW
1460 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 19 april
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Het is een kruid zonder bovengrondse stengels, die vaak groeit in de bossen van het noordelijk halfrond . Het wordt ook vaak gekweekt als sierplant in tuinen . Hij houdt van zure , kleiachtige , vochtige, humusrijke grond , hij houdt niet van kalkhoudende ondergrond. Het groeit tot een hoogte van 50 tot 100 cm. Het heeft een rijke grondrozet van lichtgroene lancetvormige bladeren , die lijkt op een mannelijke varen. In tegenstelling tot de mannelijke varen, zijn de bladeren van de vrouwelijke varen ingewikkelder gesneden: 2-3 keer bevederd en vormen 20 - 40 veren (dwz paren op de hoofdbladsteel). De alpenvaren (Athyrium distendifolium), die groeit in bergbossen, is vergelijkbaar.

Voorval

De varen komt uit de tropische gebieden van Zuid-Amerika. Hij heeft een opvallende verschijning, groene waaiervormige vertakte bladeren en wordt tot een meter hoog. Een veel voorkomende bossoort in Slowakije. De varen groeit in schaduwrijke bossen van het laagland tot het alpiene stadium. In lagere standen geeft hij de voorkeur aan haagbeukeiken, in het midden beuken met dieper grondwater en bodems met een grote watercapaciteit. De plant heeft verschillende vergelijkbare soorten.

Parameters:

Onze kunstvarentak is 16 cm hoog. Het heeft een plastic groene steel. Deze kunstvarentak oogt en ziet er levend uit. Het plaatmateriaal is gemaakt van PU-materiaal. Het wordt geleverd zonder bloempot , maar u kunt het op onze website bestellen. De plant bevat een groefdoorn, die gemakkelijk in elke opstelling of decoratie kan worden verwerkt.

Plaats

Deze kunstvarentak is bedoeld voor het interieur . Je kunt ze op de trap plaatsen , in de gangen , op verschillende planken die verder van de ramen af staan. Op de ladekast of op de bovenste plank van het keukenblok, waar je, als je meer stuks gebruikt, je interieur mooi met groen vult.

Combinaties

Breng een beetje groen en een beetje comfort in je interieur met deze kunstplant die er levendig uitziet. De varentak is te combineren met meerdere planten uit ons aanbod. Dankzij de groefdoorn kan deze worden gecombineerd tot verschillende arrangementen of decoraties. In principe past elke groene plant uit ons aanbod erin. Het is een zeer veelzijdige plant die in elke decoratie kan worden gebruikt.


Parameters:

Productcode 20170
Hoogte 16 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Breedte 11 cm
Stam / stuurpen lengte 9 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 5 cm
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!