Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstpalm Vissenstaart 165 cm

€ 82,90 met VAT
40 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis vrijdag 22 oktober

Beschrijving

Kenmerken

De vissenstaart is een geslacht van palmen. Deze palmboom kan met niets worden verward - kijk maar snel naar de bladeren met ruige randen, die lijken op een halfopen waaier of de staart van een vis. Er zijn ongeveer 13 soorten afkomstig uit Azië, Noord-Australië en de Stille Zuidzee. Een van de bekendste soorten is de vissenstaart van urens, waarvan de bloemen worden gebruikt om één soort Jaggery (ongeraffineerde suiker) te maken en ook om palmwijn te maken.

Voorval

De meeste soorten komen uit Azië (China, India, Indonesië, enz.), Noord-Australië en de Stille Zuidzee. Vissenstaart Mitis komt uit Indochina, maar is een invasieve geïntroduceerde soort geworden in de Amerikaanse staat Florida. Velen groeien in bergachtige gebieden en zijn aangepast aan het warme mediterrane klimaat, evenals de subtropische en tropische klimaten.

Parameters:

Onze Fish Tail palm is 165 cm hoog, inclusief bloempot. Het bestaat uit 4 stammen, die zijn gemaakt in een combinatie van natuurlijk hout en groene plastic stam. Het gebladerte begint bijna aan het begin van de stammen. De bladeren zijn in het aantal van 12 stuks. Ze zijn gemaakt van een plastic materiaal dat levendig aanvoelt. Het is een perfecte replica van een levende versie van deze palmboom. Deze palm wordt geleverd in een basis kunststof bloempot met een diameter van 17,80 cm , samen met een kunstmatig substraat, dat is bedekt met een imitatie van mos.

Plaats

Onze Fish Tail-palm is ontworpen voor het interieur , hij vult open en lichte kamers heel mooi. Dankzij zijn realistische uiterlijk zal het een prachtige decoratie van uw huis of kantoor zijn en vergeet u dat deze Fish Tail eigenlijk een kunstmatige replica is. Het valt prachtig op op sokkels, in woonkamers en eetkamers, altijd in de meest representatieve delen van het appartement of huis. Onze Palma Fish Tail brengt u gegarandeerd exotisme rechtstreeks bij u thuis.

Combinaties

Onze palmvissenstaart combineert heel goed met andere soorten palmen, maar ook diverse palmvarens , maar ook kleinere varens zijn er geschikt voor. Als je bang bent dat je geen bloeiende plant in de kamer naast deze palmboom kunt plaatsen, dan heb je het echt mis. Het past heel mooi bij Orchideeën of Guzmania . Deze palmboom komt perfect tot zijn recht in onze kunststof RATO bloempotten in een lichtere maar ook donkere kleur. Je vindt ze in ons aanbod. U kunt de beplanting in de bloempot ook bijzonder maken door houtsnippers op het oppervlak van het substraat te plaatsen, een grote selectie hiervan vindt u ook op onze website.

Parameters:

Productcode 20017
Hoogte 165 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 15 cm
Insteekdiameter: 17.9 cm
Aantal stelen / stelen 4 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic, hout
Aantal vestigingen 12 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 15 cm
Bladbreedte 6 cm
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 85 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!