Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstboom Fikus Benjamin groen wit 170 cm

€ 119 met VAT
50 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis woensdag 1 december

Beschrijving

Kenmerken

Ficus Benjamin is een struik- of boomplant die op grote schaal wordt gekweekt als sierplant, die behoort tot de familie Moraceae . Ficus benjamin is altijd een groene sierboom, een van de meest populaire kamerplanten. Het heeft licht hangende takken en eivormige puntige bladeren. Ficus is een plant met ondiepe wortels, een bladstructuur en een breed, groenblijvend blad, met een lichte, enigszins grijsachtige gladde bast. In wilde omstandigheden bereikt de plant een hoogte van 15-20 m. Het past op een lichte plaats, maar niet in direct zonlicht. Bonte vormen hebben meer licht en plaatsing op een warme plaats nodig. Ficus benjamina verlangt een matige luchtvochtigheid, licht, geen tocht en temperaturen van minimaal 10 graden Celsius.

Voorval

Ficus is inheems in Azië en Australië , met name India, de Jaba en Bali. Evenals uit het noorden en zuiden van Australië, Bhutan, Cambodja, China, de Filippijnen, Laos, Maleisië, Nepal, Nieuw-Guinea, Thailand, Vietnam en de Stille Oceaan. Het ontwikkelt zich op zand- en kalkrijke bodems langs rivieren en beken; als plantenversieringen heeft de teelt zich wereldwijd verspreid. Het is een sierplant die door zijn fraaie vorm en tolerantie voor verschillende omgevingscondities zeer gewaardeerd wordt als kamerplant .

Parameters:

Onze kunstboom Fikus Benjamin is inclusief bloempot 170 cm hoog. Deze kunst Ficus is vooral interessant vanwege zijn vijf stammen van echt hout , sterk vertakte bruine kunststof takken en hoogwaardige 465 textielbladeren in een groen-witte kleurencombinatie. Het komt verankerd in een basis bloempot met een diameter van 17,78 cm op het oppervlak met imitatie van mos. We raden aan om in een decoratieve bloempot te plaatsen .

Plaats

Onze kunstmatige Fikus is ontworpen voor het interieur . Het is het meest geschikt voor middelgrote en grote ruimtes waar het niet interfereert. Het kan worden gebruikt in woonkamers, eetkamers en hallen, of in serres. Ze vallen vooral op als solitair, maar je kunt ze ook combineren met andere planten uit ons aanbod.

Combinaties

Wij raden aan om ficus te combineren met diverse varianten van andere soorten ficus uit ons aanbod. Aanbevolen decoratieve bloempotten zijn los bij te bestellen en ook geschikte beplanting en hydrogranulaat of ander vulmateriaal, deze vindt u in ons aanbod. De combinatie met geëxpandeerde klei of siergrind is gegarandeerd een goede keuze. Omdat het kleurrijke bladeren heeft, is het raadzaam om een decoratieve bloempot te kiezen, vooral eenkleurig of met een fijn patroon. Kies uit ons brede assortiment.

Parameters:

Productcode 20086
Hoogte 170 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 14.5 cm
Insteekdiameter: 17.2 cm
Aantal stelen / stelen 5 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal hout
blad hoogte 9 cm
Bladbreedte 4.5 cm
Aantal vellen 465 ks
plaatmateriaal textiel
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur bruin
Hoogte romp / stuurpen 140 cm
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!