Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstboom Dracena 160 cm

€ 129 met VAT
40 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis woensdag 1 december

Beschrijving

Kenmerken

Dracena is een populaire kamerplant, de oorsprong van de naam van de plant komt van het oude Griekse woord drakaina of "libel", dankzij de rode gomachtige hars in de stengels van dracena, die ze vergeleken met het bloed van een draak. Enkele eeuwen geleden werd deze hars gebruikt als tandpasta, kleurstof en medicijn. Tegenwoordig wordt het nog steeds gebruikt als vernis en in lichte druk. Dracena is ook bekend als het Lied van India en Pleomele. Het verzorgen van Dracen is relatief eenvoudig en kan zelfs enige verwaarlozing overleven. De aandacht in de ruimte wordt niet alleen getrokken door het frisse groen met mooie kleurpatronen, maar Dracena verbetert ook de luchtkwaliteit. Door regelmatig de boven- en onderkant van de bladeren af te vegen met een vochtige doek, kan de plant vrijelijk lucht in de kamer uitwisselen. Dankzij de kenmerkende zwaardvormige bladeren en minimale verzorgingseisen wordt een bijna perfecte kamerplant geboord.

Voorval

Dracena is inheems in Madagaskar en andere eilanden in de Indische Oceaan. Het groeit van nature alleen in warme klimaten. Hoewel hij in zijn natuurlijke omgeving een behoorlijke hoogte bereikt, is hij in het interieur veel kleiner. Dracaena fragrans (Fragrant Dracena) in tropische delen van Afrika bereikt bijvoorbeeld een hoogte van maximaal 15 meter, terwijl hij in het binnenland 1 - 1,8 m hoog is.

Parameters:

Onze Dracena is 180 cm hoog inclusief bloempot. Het bestaat uit 3 stammen die gemaakt zijn van groen plastic. Ongeveer halverwege de palmboom begint het bladeren. De bladeren zijn gemaakt van plastic materiaal dat levend aanvoelt en zijn in het aantal van 61 stuks. De bladeren zijn mooi omlijnd met een contrasterende lichtgroene kleur en het blad begint vanaf de onderkant van de plant. Het is een perfecte replica van een levende versie van deze palmboom. Dracena kunst wordt geleverd in een plastic basispot met een diameter van 20,32 cm, samen met een kunstsubstraat, dat is bedekt met mos.

Plaats

Onze Dracena zal uw open en lichte kamers heel mooi vullen. Dankzij zijn realistische uitstraling zal het een prachtige decoratie van je huis of kantoor zijn en vergeet je dat deze plant eigenlijk kunstmatig is. Hij valt prachtig op op sokkels, in woonkamers en eetkamers , altijd in de meest representatieve delen van het appartement of huis. Onze Dracena brengt exoten gegarandeerd direct bij u thuis.

Combinaties

We raden aan om Dracen te combineren met andere planten die hun natuurlijke omgeving hebben op eilanden of op plaatsen waar het klimaat droog is, zoals verschillende cactussen, Dracaena of Yucca. Op zich ziet hij er ook al gezellig uit, want zijn prachtige tweekleurige bladeren zijn al een mooie decoratie op zich. Het is geen toeval dat Dracena een van de meest populaire kamerplanten ooit is. Onze Dracena past ook heel goed bij terracotta, betonnen bloempotten. Het kan ook mooi worden aangevuld met een decoratief grind van lichte kleur, wat deze prachtige plant mooi zal voltooien. Bloempotten, maar ook siergrind of houtsnippers die op onze website worden aangeboden.

Parameters:

Productcode 20074
Hoogte 160 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Insteekdiameter: 20 cm
Aantal stelen / stelen 3 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 60 cm
Bladbreedte 10 cm
Aantal vellen 63 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin, groente
blad kleur wit, groente
Hoogte romp / stuurpen 80 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!