Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstvarenplant 70 cm

Korting
14 %
Oorspronkelijk
€ 49
Alleen vandaag
€ 41,90 met VAT
€ 34,63 zonder BTW
37 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 6 oktober
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Het zijn niet-bloeiende planten. Varens zijn een zeer oude groep, het zijn vasculaire soorten groen, terrestrische planten met stijve houtachtige weefsels die "buizen" vormen die worden gebruikt om water en mineralen te geleiden. Een varen is een soort plant met een ondergrond, waaruit lange alarmen groeien. Ze worden vermeerderd door sporen, ze hebben geen zaden of bloemen, en ze verschillen van andere sporendragende planten, zoals mos, doordat ze echte wortels, stengels en ingewikkelde bladeren hebben. Het zijn vrijwel uitsluitend planten van schaduwrijke habitats en diepe schaduw is voor hen geen probleem. Over het algemeen geven ze de voorkeur aan nattere plaatsen met een ruw humusgehalte in de bodem.

Voorval

De geschiedenis van varens begon in het dinosaurustijdperk - 400 miljoen jaar geleden. In het warme en vochtige klimaat van tropische bossen domineerden varens de aarde. Sommige soorten hebben een hoogte van 30 m bereikt. In de loop van de tijd zijn de klimatologische omstandigheden drastisch veranderd. Hoeveel natuurrampen moesten er gebeuren om reuzen zoals dinosaurussen en boomvarens te laten verdwijnen. De teelt van deze planten was al in de 18e eeuw populair in Engeland, waar verschillende grote particuliere collecties en gespecialiseerde tuinbouwbedrijven waren gevestigd.

Parameters:

Onze kunstvaren is 70 cm hoog , inclusief de basis kunststof bloempot , waarvan de diameter 15,24 cm is . Het bestaat uit 3 plastic stammen, die in de basisbloempot zitten en waarvan het oppervlak is bedekt met een imitatie van mos. Het heeft 34 stukjes plastic groene bladeren die er levendig uitzien.

Plaats

Verlang je naar een verfrissende en mysterieuze bossfeer die zich door je appartement zal verspreiden en weet je niet hoe je die moet bereiken? De ideale oplossing zijn charmante varens - kamerplanten met fascinerende bladeren die je huis in de mooiste tinten groen zullen kleden. Onze varen is ontworpen voor het interieur . Door de hoogte zal de plaatsing zeer eenvoudig zijn. Zijn schoonheid zal uw huis , kantoor , maar ook bedrijfsruimte opfleuren - kortom, hij is geschikt waar er niet genoeg licht is voor een levende plant.

Combinaties

We raden aan om varen te combineren met Zamioculcas , maar het zal ook opvallen in het gezelschap van bloeiende planten zoals Anturia of Lopatkovec . De varen wordt geleverd in een eenvoudige plastic pot. Een decoratieve bloempot zal bijdragen aan zijn schoonheid en elegantie, die u kunt kiezen uit ons brede aanbod, dat u op onze website kunt vinden.

Parameters:

Productcode 20054
Hoogte 70 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 13 cm
Insteekdiameter: 16 cm
Aantal stelen / stelen 3 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vestigingen 15 ks
blad hoogte 28 cm
Bladbreedte 7 cm
Aantal vellen 34 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal knoppen 13 ks
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
Knop kleur geel
Hoogte romp / stuurpen 20 cm
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!