Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstboom Dracena 160 cm

€ 99,90 met VAT
40 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis donderdag 27 januari

Beschrijving

Kenmerken

Dracena is een plant die qua uiterlijk opvallend veel op een palmboom lijkt. Het is interessant dat sommige variëteiten van Dracena groeien als bomen en andere als struiken, en elke soort heeft een andere kleur en bladgrootte. De meeste soorten hebben meestal oranje wortels. De bladeren zijn stijf, zittend of gesteeld, gestreept, lancetvormig of langwerpig, geheel, glad, in een spiraal gerangschikt en vaak in rozen aan de uiteinden van de takken. Het blad is vaak verschillend gespot.

De aanwezigheid ervan kan de totale concentratie van benzeen of formaldehyde in de ruimte aanzienlijk verminderen. Vanwege het gehalte aan alkaloïden en saponinen is het echter ook giftig. Hoewel het geen gevaarlijke plant is, kan zelfs een klein likken van de bladeren braken veroorzaken.

Voorval

Het komt uit de subtropische gebieden van Afrika en Azië. In ons land wordt Dracena als kamerplant gekweekt en wordt ze 150 cm hoog. De oorsprong van de naam van de plant komt van het oude Griekse woord drakaina of "libel", dankzij de rode gomachtige hars in de stengels van Dracena, die ze vergeleken met het bloed van een draak. Enkele eeuwen geleden werd deze hars gebruikt als tandpasta, kleurstof en medicijn. Tegenwoordig wordt het nog steeds gebruikt als vernis en in lichte bedrukking.

Parameters:

Onze Dracena kunstboom is 160 cm hoog, inclusief bloempot. Wij leveren Dracen in een basis kunststof bloempot waarvan de diameter 20,32 cm is en die aan de oppervlakte van het kunstsubstraat is bedekt met mos. Het bestaat uit 7 kunststengels en 60 langwerpige kunstbladeren, die niet te onderscheiden zijn van levende. De bladeren zijn natuurlijk groen van kleur en worden rood aan de randen. We raden aan om de Dracena kunstboom binnen te plaatsen, maar hij kan ook buiten worden geplaatst, maar alleen op plaatsen die hem beschermen tegen harde wind en direct zonlicht.

Plaats

Dracena is een van de mooiste interieuraccessoires . De belangrijkste reden is dat het de hele kamer een veel betere uitstraling kan geven en ook Dracena kan de ruimte tijdens het wachten heel mooi verfraaien. Dracena is een tropische groene plant die je huis een exotisch tintje zal geven. Vanwege het feit dat het wordt gekenmerkt door strakke lijnen, is het geschikt voor huishoudens die luchtig en minimalistisch zijn ingericht. De locatie is geschikt overal waar een levende plant geen kans heeft op een voorspoedige groei.

Combinatie

Deze Dracena heeft vaak geen maatje voor haar nodig, omdat ze zowel in de ruimte als alleen kan uitblinken. Maar het kan nog steeds worden gecombineerd met vrijwel elk groen. De combinatie met Palms uit ons aanbod snijdt heel goed, maar het kan ook heel vriendelijk zijn met Fikus of Dieffenbachia . We raden aan om te wedden op een decoratieve bloempot, die u kunt kiezen uit ons rijke aanbod op onze website.

Parameters:

Productcode 20073
Hoogte 160 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 20 cm
Insteekdiameter: 20.3 cm
Aantal stelen / stelen 7 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 33 cm
Bladbreedte 12 cm
Aantal vellen 60 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente, bruin
Hoogte romp / stuurpen 75 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!