Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstslinger rood Esdoorn 190 cm

Korting
38 %
Oorspronkelijk
€ 12
Alleen vandaag
€ 7,49 met VAT
€ 6,19 zonder BTW
480 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres woensdag 31 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Rode esdoorn is een bladverliezende boom, soms met meerdere stammen, die 5-10 m (soms tot 15 m) hoog wordt. De stam is meestal tot 40 cm in diameter. De bast is in zijn jeugd glad, grof en schilferig op oude bomen. De bladeren zijn rond, 7-15 cm in diameter 9-13 cm lang, gekarteld, lobben diep tot de helft van de bladeren. De bladeren zijn aanvankelijk wit behaard op de rug. In de herfst zijn de bladeren fel oranje tot donkerrood. Hij bloeit van april tot mei, eerst op 10-jarige leeftijd, maar soms ook later. De bloemen hebben een diameter van 1 cm, donker paarsrood met vijf kelken en bloembladen. De bloemen groeien na 10-15 in gemeenschappelijke bloeiwijze, pluim.

Voorval

De rode Japanse esdoorn groeit van nature in Japan, op de eilanden Honshu, Hokkaido, Kyushu en ook in Zuid-Korea. Het wordt vaak als sierplant gekweekt in de warme streken van Europa, Noord-Amerika. Het wordt gekweekt als een grondstruikachtige vorm met veel soorten. Er werd een aantal cultivars met verschillende kleuren en bladvormen gekweekt. Omdat veel cultivars zijn veredeld door verschillende inheemse soorten te kruisen, is het moeilijk om de inheemse soorten te identificeren.

Parameters:

Onze slinger van rode esdoorn is 190 cm lang. Het heeft een groene plastic steel. Op deze stengel zitten opvallende bladeren, die zijn gemaakt van plastic in een mooie rode kleur, maar worden gecompleteerd door gele vlekken, wat een heel mooi, natuurlijk contrast geeft. Ze zien er levend uit om aan te raken.

Plaats

Deze slinger is ontworpen voor het interieur , geschikt als aanvulling op de woonkamer , studeerkamer en plekken waar het wonen van Esdoorn niet genoeg licht of regelmatige verzorging zou hebben. Het zal gegarandeerd elke ruimte opfrissen met zijn natuurlijke schoonheid. Het is een zeer belangrijke toevoeging aan de herfstdecoratie in elke kamer, die het vult met aangenaam welzijn. Met zijn uitstraling haalt hij gegarandeerd een beetje Azië in huis.

Combinaties

De kunstslinger van rode esdoorn is, vanwege het feit dat het een kruipende plant is, heel mooi te combineren met diverse takken, maar ook met andere soorten guirlandes uit ons aanbod. Ook hoef je niet bang te zijn om deze slinger te combineren met onze bloeiende planten. De combinatie met gele bloemen snijdt erg hard. Kies voor een rijker volume meer stukken van deze esdoorn. Deze slinger past perfect in je herfstdecoratie.

Parameters:

Productcode 20221
Bepaling interieur
Lengte 190 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 180 cm
Aantal vestigingen 1 ks
blad hoogte 12 cm
Bladbreedte 10 cm
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur rood
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!