Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstslinger Calladium wit 190 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 12
Alleen vandaag
€ 7,29 met VAT
€ 6,02 zonder BTW
480 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 27 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Kaládium is een geslacht van bloeiende planten in de r Odin Araceae. Ze zijn vaak bekend onder de algemene naam van het oor van de olifant, het hart van Jezus of de vleugels van de engel. Er zijn meer dan 1.000 benoemde cultivars van de oorspronkelijke Zuid-Amerikaanse plant. Verschillende soorten worden als sierplant gekweekt vanwege de grote pijlvormige bladeren, die zijn gemarkeerd met verschillende patronen in wit, roze en rood.Tijdens het groeiseizoen hebben ze een lichte watergift nodig (vochtig, niet nat). De meeste variëteiten geven de voorkeur aan gedeeltelijke tot volledige schaduw, hoewel er momenteel zonresistente variëteiten worden gekweekt. De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe rassen beschikbaar gekomen voor de veredeling, die momenteel grotendeels ziekteresistent zijn. De twee meest voorkomende vormen worden "decoratieve bladeren" en "lancetvormig" genoemd. De eerste is een vaker voorkomend fenomeen en is een traditionele teelt van Calladium; De bladeren zijn meer hartvormig. Hij heeft meer lancetvormige bladeren. De meeste gekweekte Caladium wordt ongeveer 60 cm hoog en 60 cm breed, hoewel er momenteel dwergvariëteiten worden gekweekt. Alle delen van de plant zijn giftig. Ze mogen niet worden geconsumeerd en kunnen de gevoelige huid irriteren.

Voorval

Calladium is een decoratieve plant afkomstig uit de tropen van Amerika. Ongeveer 98% van alle Calaladies komt uit Lake Placid in Florida, VS. Ze worden sinds het einde van de 18e eeuw in Europa geteeld.

Parameters:

Onze prachtige kunstslinger Calladium is 190 cm lang. Dit keer is het een wit blad met een kenmerkende groene nerven. Er zitten 113 van deze bladeren op één kunststof steel, die zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, maar ze geven ook een zeer realistische indruk door een combinatie van lichte en donkergroene tinten. Tegelijkertijd kunnen ze trots zijn op hun werkelijk prachtige en karakteristieke bladtekening. Om aan te raken zijn ze niet te onderscheiden van de levenden.

Plaats

Onze kunstmatige Calladium past perfect in elk interieur . Het vult perfect een "dove" ruimte. Van meerdere stukken maak je een mooie ketting. Plaats ze over deuren, rond ramen, trapleuningen of strek ze uit door de kamer. Hij is zeer geschikt voor het vullen van diverse ikebana's op tafel of op de ladekast. Je kunt hem veilig in een hangende bloempot plaatsen en zo een interessante decoratie creëren op niet-traditionele plekken, zoals boven de bank in de woonkamer. Het vult elke lege hoek in de kamer en verlevendigt zo met zijn mooie structuur vooral het minimalistische interieur, waardoor het het meest opvalt.

Combinatie

Je kunt deze kunstslinger combineren met elke plant, of met een ander soort slinger naar jouw smaak. Ook hoef je niet bang te zijn om deze slinger te combineren met onze bloeiende slingers. Kies voor een rijker volume meer stukken van deze guirlande, of laat deze mooie guirlande gewoon aan het plafond hangen, je krijgt een zeer luchtige scheiding van de ruimte.

Parameters:

Productcode 20219
Bepaling interieur
Lengte 190 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 10 cm
Bladbreedte 7 cm
Aantal vellen 113 ks
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!