Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstslinger Philodendron 190 cm

Korting
18 %
Oorspronkelijk
€ 11
Alleen vandaag
€ 8,99 met VAT
€ 7,43 zonder BTW
500 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 6 oktober
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Philodendron (Philodendron) is een geslacht van planten in de Aron-familie. Het zijn kleine tot robuuste, meerjarige kruiden met vaste of gelede, stengelbladeren en kleine bloemen in rietvormige bloeiende bloeiwijzen. Wat deze plant het meest kenmerkt, zijn de bladeren, die een hartvormig ontwerp hebben, diepgroen van kleur. In vergelijking met andere Philodendrons is hij kleiner van formaat, waardoor je hem zonder problemen in potten kunt kweken. Het heeft veel bladeren en daarom kiezen velen ervoor om het aan het plafond te laten hangen. Hoewel het wordt beschouwd als een plant met onderontwikkelde wortels, is het waar dat het erg snel groeit totdat het als een wijnstok wordt beschouwd. Niet veel mensen weten dat Philodendron cordatum een giftige plant is. Het wordt in winkels verkocht als kamerplant, maar de waarheid is dat het een soort is die de gezondheid van mensen kan schaden, maar ook van dieren, als ze ze consumeren. Deze plant heeft een speciaal plekje in de harten van tuinders. Waarschijnlijk omdat het zelfs op donkere plaatsen groeit en de lucht perfect reinigt.

Voorval

Deze plant komt oorspronkelijk uit Brazilië en Peru. Het is wijdverbreid uitsluitend in tropisch Amerika. Het gebied strekt zich uit van Noord-Mexico via Midden-Amerika tot Paraguay en Noord-Argentinië, en omvat de Caribische eilanden. Hoewel het een exotische plant is, is de waarheid dat ze zich heel goed aanpast aan andere klimaten en omgevingen. Zijn veerkracht helpt de plant om zijn behoeften te veranderen met voldoende tijd voor deze aanpassing. Het is duidelijk dat de winter hem niet zo goed past, dus in het noorden van Spanje is het aan te raden om het binnen te doen, maar in het geval van het zuiden zou je de locatie zowel binnen als buiten kunnen overwegen, omdat het zich heel goed aan beide plaatsen aanpast .

Parameters:

Onze kunstslinger is 190 cm lang, op één steel van plastic zitten maar liefst 113 stukjes prachtig groen blad. De bladeren voelen erg zacht aan, hoewel er plastic is gebruikt om ze te maken. Ze geven een heel natuurlijke indruk, want de slinger heeft bladeren in verschillende maten en kleurnuances van natuurlijk groen.

Plaats

Onze kunstslinger Filodendron past perfect in elk interieur . Het vult perfect een "dove" ruimte. Van meerdere stukken maak je een mooie ketting. Plaats ze over deuren, rond ramen, trapleuningen of strek ze uit door de kamer. Hij is zeer geschikt voor het vullen van diverse ikebana's op tafel of op de ladekast. Je kunt hem veilig in een hangende pot plaatsen om een interessante decoratie te creëren op niet-traditionele plaatsen, zoals boven de bank in de woonkamer, of door meer hangende potten op een rij te gebruiken als een effectieve kunstmatige "groene" scheidingswand. Het vult elke lege hoek in de kamer en verlevendigt zo het minimalistische interieur prachtig, waardoor het het meest opvalt.

Combinatie

Je kunt de Philodendron guirlande met elke plant combineren, want hij heeft een zeer neutrale, maar toch onderscheidende uitstraling. Filodendronu- verbinding met sedum en Potosovcom kan de perfecte groene waterval creëren. Uiteraard vindt u al deze genoemde kunstplanten in ons aanbod.

Parameters:

Productcode 20212
Bepaling interieur
Lengte 190 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 13 cm
Bladbreedte 8 cm
Aantal vellen 113 ks
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!