Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstslinger Glittering roze spar 300 cm

€ 5 met VAT
1 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 6 oktober
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

De glinsterende slinger is gemaakt om te passen bij de echte takken van de kerstboom, hoewel de kleur doet vermoeden dat het kunstmatig is, maar het is des te interessanter kerstaccessoire. De lengte van deze indrukwekkende stralende slinger is circa 300 cm en is gemaakt van PE-materiaal (100% kunststof naalden). Het komt grotendeels overeen met het uiterlijk van de sparachtige twijgen. Het kan ook worden verlengd tot de gewenste lengte. Het is geschikt voor binnen en buiten, ideaal voor het decoreren van ramen en ramen. Door de vorm van de naald, de lengte van de takken en de diameter van de takken, maar vooral door het hoge aantal gebruikte takken, oogt het erg dicht. Veiligheid staat bij ons voorop! Daarom zijn alle materialen door TÜV SÜD getest op vlamvertraging en gezondheidsveiligheid. Daarnaast heeft SGS ('s werelds grootste testinstituut) de brandwerendheid getest in klasse B1 bouwmaterialen volgens DIN 4102-1. Onze producten hebben met succes strenge tests doorstaan. De slinger is gemaakt van flexibel draad dat aan de uiteinden kan worden bevestigd. Uw veiligheid is belangrijk voor ons. De productie wordt zorgvuldig gecontroleerd, evenals alle gebruikte materialen. De materialen hebben strenge tests ondergaan. Prachtige kerstdecoratie, topkwaliteit.

Parameters:

Productcode 4932
Hoogte 300 cm
Gemiddeld 10 cm
Aantal onderdelen 1 ks
Land van herkomst Duitsland

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!