Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Pavinič rood 25 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 3,30
Alleen vandaag
€ 1,99 met VAT
€ 1,64 zonder BTW
1398 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres dinsdag 27 februari
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Pavinic is een boom, Liana die in bomen of muren klimt. De bladeren zijn eenvoudig of palmvormig, ze hebben ranken die zijn gevormd om te klimmen, die meestal zijn afgewerkt met zuigplaten. De bloemen zijn gerangschikt in een bloeiwijze, de top die uit de oksels van het blad groeit, of aan het einde van de scheut. De bloemen zijn biseksueel, soms mannelijk, 5-tallig, kelkbladeren, kroonbladeren en meeldraden is 5, de testikel is dubbel afgesloten, gegroeid met een glandulair doelwit. De vrucht is een bes.

Voorval

Pavinic is wijdverbreid in Noord-Amerika en Oost-Azië. Elders, bijv. in Europa wordt het alleen geplant als sierliaan en wordt het soms gedomesticeerd. Tegenwoordig komt het min of meer in heel Slowakije voor, omdat het algemeen wordt aangeplant in tuinen en parken, van waaruit het groeit buiten de onderhouden delen en in het open landschap.

Parameters:

De kunsttak van Pavinič červená is 25 cm hoog. De steel is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Aan deze steel zitten 6 kleinere takken, die van hetzelfde kwaliteitsmateriaal zijn gemaakt als de steel. De tak bevat ook 36 blaadjes gemaakt van plastic, maar ze zijn net zo levendig om aan te raken en dit helpt om een echt realistisch effect van de hele tak te voltooien. Deze bladeren zijn helder rood-bordeaux van kleur, met uitgesproken nerven, en de hele tak wordt ook gecompleteerd door gele bladeren, die deze plant een contrasterend herfst tintje geven. Met behulp van de steel kunt u deze tak eenvoudig in de bloempot van uw keuze plaatsen, aangezien dit product zonder binnenvoering of decoratieve bloempot wordt geleverd.

Plaats

Onze tak van kunst Pavinič rood is bedoeld voor het interieur . Hij kan heel mooi op een salontafel worden geplaatst, maar ook in een pot naast een andere plant. Omdat het geen bescherming biedt tegen UV-straling, mag het niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Het is een geschikte vervanging voor een levende plant omdat het geen regelmatige verzorging of water nodig heeft. Het zal zelfs de donkerste hoek van je huis verlichten..

Combinaties

Doordat het een kruipende plant is, is de kunst Pavinič rood zeer mooi te combineren met diverse ranken van klimop , maar is ook goed te combineren met andere takken uit ons aanbod. Ook hoef je niet bang te zijn om deze tak te combineren met onze bloeiende planten. Op onze website kunt u ook kiezen voor een mooie decoratieve bloempot, maar ook voor sierstenen om uw decoratie bijzonder te maken. Bloempotten in aardse kleuren passen goed bij deze kunsttak van Pavinič. Kies voor een rijker volume meer stukken Pavinič-takken. Zo creëer je een werkelijk adembenemende herfstdecoratie voor je tafel of plank.

Parameters:

Productcode 20189
Hoogte 25 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 7 cm
Aantal vestigingen 7 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 9 cm
Bladbreedte 7.5 cm
Aantal vellen 36 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur geel, bordeaux
De lengte van de doorn 7 cm
Aantal vestigingen & nbsp; bordeaux

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!