Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstplant Fitónia wit 25 cm

€ 3,09 met VAT
1440 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis vrijdag 22 oktober

Beschrijving

Kenmerken

Fitonia is een laag kruipende plant die 15 cm hoog wordt. Het heeft fragiele, ovale bladeren met uitgesproken contrasterende nerven over het gehele oppervlak van het blad. De bladeren zijn zeer aantrekkelijk. De plant bestaat ook uit vage geelgroene bloemen die in een aar zijn gerangschikt, die in veel gevallen worden verwijderd om de groei niet te remmen.

Voorval

Fitonia is een geslacht van bloeiende planten in de familie Acanthus Acanthaceae . Fitonia zijn prachtige tropische kruipende planten die afkomstig zijn uit de vochtige bossen van de Zuid-Amerikaanse Andes, maar de meeste komen vooral voor in Peru. De twee meest voorkomende zijn twee soorten: Fittonia argyroneura met olijfgroene bladeren en een opvallend wit patroon, en Fittonia verschaffeltii - Fittonia verschaffeltii met iets donkerdere bladeren en karmozijnrode aderen.

Parameters:

De kunsttak van Fitonia wit is 25 cm hoog. De steel is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Aan deze steel zitten 6 kleinere takken, die van hetzelfde kwaliteitsmateriaal zijn gemaakt als de steel. De tak bevat ook 36 blaadjes gemaakt van plastic, maar ze zijn net zo levendig om aan te raken en dit helpt om een echt realistisch effect van de hele tak te voltooien. Deze bladeren zijn helder rood-bordeaux van kleur, met uitgesproken nerven, en de hele tak wordt ook gecompleteerd door gele bladeren, die deze plant een contrasterend herfst tintje geven. Met behulp van de steel kunt u deze tak eenvoudig in de bloempot van uw keuze plaatsen, aangezien dit product zonder binnenvoering of decoratieve bloempot wordt geleverd.

Plaats

Onze tak kunst Fitonia wit is bedoeld voor het interieur . Hij kan heel mooi op een salontafel worden geplaatst , maar ook in een pot naast een andere plant. Omdat het geen bescherming biedt tegen UV-straling, mag het niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Het is een geschikte vervanging voor een levende plant, omdat het geen regelmatige verzorging of water nodig heeft. Het zal zelfs de donkerste hoek van je huis opvrolijken.

Combinaties

Fitónia kunst wit is, vanwege het feit dat het een kruipende plant is, heel mooi te combineren met diverse ranken van klimop , maar ook met andere takken uit ons aanbod. Ook hoef je niet bang te zijn om deze tak te combineren met onze bloeiende planten. Op onze website kunt u ook kiezen voor een mooie decoratieve bloempot, maar ook voor sierstenen om uw decoratie bijzonder te maken. Bloempotten in aardse kleuren passen goed bij deze kunsttak van Fitonia. Kies voor een rijker volume meer stukken Fitonia-takken. Zo creëer je een werkelijk adembenemende herfstdecoratie voor je tafel of plank.

Parameters:

Productcode 20173
Hoogte 25 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 7 cm
Aantal vestigingen 7 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 9 cm
Bladbreedte 6 cm
Aantal vellen 36 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente, wit
De lengte van de doorn 6 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!