Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstvedergras crème 120 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 72
Alleen vandaag
€ 42,90 met VAT
€ 35,45 zonder BTW
110 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 19 april
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Een van de vertegenwoordigers van meerjarige graangewassen is vedergras.

De plant bereikt 40-100 cm. Het verschilt in groengrijze vaste bladeren in de vorm van een buis. De gemiddelde lengte van een harige luifel is ongeveer 16 cm. De plant bloeit van mei tot juni.

Het verschilt in de rechtopstaande stengel en smalle bladeren erlangs. Gestreepte oren kunnen tot 25 mm hoog worden. Het gras verspreidt zich op natuurlijke wijze, waardoor de zaden over relatief lange afstanden door de wind worden meegevoerd. In het donker, met dauw, sluit het pluimgras zich. De spiraalvormige onderste knie ontvouwt zich en kantelt de stengel in de grond. Met zonsopgang keert het terug naar zijn oorspronkelijke staat, maar komt niet uit de grond. Dit komt door de aanwezigheid van borstelharen op de drager die aan het grondoppervlak hechten.

Hoogtes

De plant komt voor op rots-, steppe- en rotsachtige plaatsen in Europa, de Kaukasus, Azië en West-Siberië. Het gras wordt maximaal 70 cm hoog. Het heeft donkergroene bladeren en de lengte van de gevederde luifels is ongeveer 30 m. De veren zijn ongeveer 30 mm lang.

Het mooiste vedergras is een overblijvend kruid van de graanfamilie (Bluegrass). Het kan naar de bovenste gordel van de bergen "klimmen". Bestand tegen temperatuurdaling tot -23.

Parameters:

Ons kunstvedergras is 120 cm hoog, inclusief de basis kunststof bloempot waarin het wordt geleverd. De bladeren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en verschillen niet alleen in verschillende hoogtes, maar ook in kleur. Lichtgroene bladeren worden afgewisseld met bordeauxrood, wat bijdraagt aan de exclusiviteit. De kroon van schoonheid is vijf stelen met gevederde bezems van crèmekleur met een lengte van 20 cm. Wij raden aan om kunstvedergras binnen of op beschutte plekken buiten te plaatsen.

Plaats

Kunstvedergras wordt een onderscheidend element in uw interieur. Je vult er een lege ruimte mee, of je dekt de tekortkomingen in je woonkamer, slaapkamer of gang. Deze decoratie is erg populair in restaurants om de ruimte compleet te maken. Als solitair staat hij heel mooi op het balkon, als je hem bijvoorbeeld laat beglazingen. Het is ideaal als u een kamerafscheiding moet maken.

Combinaties

Het zal heel goed landen in het gezelschap van andere grassen of varens. Hij valt ook op met een prachtige kunstboom uit ons aanbod, zoals Fikus, Draceny, maar ook met Monster. Met deze combinatie kunt u uw huis, restaurantruimte of een prachtige groene oase van rust in de wellness gezellig maken. Voor dit kunstvedergras is een eenkleurige bloempot geschikt. Een correct gekozen bloempot kan de schoonheid van het Feather Grass benadrukken, evenals het algehele interieur waarin deze plant zal worden geplaatst.

U vindt de genoemde producten in onze e-shop.

Parameters:

Productcode 20279
Hoogte 110 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 12.5 cm
Insteekdiameter: 15 cm
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 5 ks
blad kleur groente, bordeaux
Bloemkleur romig
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!